חב' קרולטק בע"מ נ' א.ו. טרייד אין - מרכז בע"מ ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום ראשון לציון |
2475-08
26.10.2010 |
|
בפני : הלית סילש |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: חב' קרולטק בע"מ |
: 1. א.ו. טרייד אין - מרכז בע"מ 2. שי שמואל שגיא |
| פסק-דין | |
פסק דין
הצדדים בתיק זה, הסכימו והסמיכו את בית המשפט לפסוק בתובענה דנן על פי שיקול דעתו, לפי סעיף 79א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב] התשמ"ד - 1984, ללא נימוקים. הובהר לצדדים כי בהכרעה מסוג זה רשאי בית המשפט לקבל את כל התביעה או לדחות את כל התביעה, או לקבלה לשיעורין, הכל על פי שיקול דעת בית המשפט, לרבות משיקולי פשרה וצדק, ללא קביעות וללא נימוקים. עוד הובהר כי בנסיבות אלה, הסיכוי לדיון בערעור הוא קלוש.
לאחר שעיינתי בכל החומר שהוגש על ידי הצדדים לתיק בית המשפט ולאחר שהבאתי בחשבון טענותיהם של הצדדים האחד כנגד השני ושקלתי הדברים אלו מול אלו - אני פוסקת בזה כי הנתבעת תשלם לתובעת, לסילוק סופי ומלא של כל תביעות התובעת נגד הנתבעת כמפורט בתובענה, סכום כולל של 18,000 ₪.סכום זה ישולם בהמחאה אשר תשלח על ידי הנתבעת לב"כ התובעת בתוך 30 יום מהיום, שאם לא כן תישא הפרשי הצמדה וריבית מאותו מועד ועד התשלום בפועל.
צד שלישי' ישלם לנתבעת סך של 8,000 ₪ ב - 10 תשלומים חודשיים שווים ורצופים, הראשון החל מיום 15.11.10 ובכל 15 לחודש שלאחר מכן. לא יפרע איזה מן התשלומים לנתבעת, יועמד מלוא הסכום הפסוק (8,000 ₪) לפרעון מיידי, בניכוי הסכומים ששולמו בפועל.
למען הסר ספק מובהר כי אין בפסק דין זה שניתן כאמור, לפי סעיף 79א משום קביעת ממצאים או קביעות בעניין מהימנות.
המזכירות תעביר העתק ההחלטה לצדדים על פי הכתובות בכתבי הטענות.
ניתן היום, י"ח חשון תשע"א, 26 אוקטובר 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|