ח'יר נ' תכתוכ
|
ת"א בית משפט השלום קריות |
13567-01-11
12.11.2011 |
|
בפני : לובנה שלאעטה חלאילה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: נסר ח'יר |
: חוסאם תכתוכ |
| החלטה | |
החלטה
1.בהמשך לדיון מיום 19.9.11 ולהסכמת הצדדים בנוגע למינוי מומחה מטעם ביהמ"ש, אני ממנה את מר אלי תומר, מהנדס בניין ושמאי מקרקעין (מרח' הפרסה 46 תל אביב, טל' 03-6478391, כמומחה מטעם ביהמ"ש.
המומחה יתייחס בחוות דעתו לשאלות השנויות במחלוקת, כפי שאלה עולות מכתבי הטענות של הצדדים ובין היתר, יבדוק את העבודות שבוצעו ע"י הנתבע, בביתו של התובע, יתייחס לטיבן ולליקויים בהם, ככל שישנם. המומחה יבהיר אילו עבודות ניתנות לתיקון ומה עלותם תיקון ויתייחס לשאלת ירידת ערך הבית (המבנה) בעקבות העבודות, ככל שישנה כזו.
2.הצדדים יעבירו למומחה את המסמכים הרלבנטיים לרבות כתבי בית הדין על מצורפיהם, וזאת תוך 15 יום מהיום, עם העתק ישירות לצד השני.
3.הצדדים יתאמו עם המומחה מועד ביקור בבית במועד קרוב ככל הניתן. בהתאם למוסכם בין הצדדים, הצדדים ובאי כוחם בלבד, יהיו רשאים להיות נוכחים בעת הביקור בבית.
4.שכ"ט המומחה ייקבע על ידי המומחה וישולם לו, בשלב זה, על ידי שני הצדדים, כאשר התובע ישא בשליש שכרו והנתבע ישא בשני שליש. שכר המומחה ישולם בטרם יחל המומחה במלאכתו.
5.המומחה יהיה רשאי להיפגש עם הצדדים לשם ליבון הסוגיות שבמחלוקת, לבקר בבית ולדרוש כל מסמך הנחוץ לו לשם השלמת חוות הדעת.
6.המומחה מתבקש ליתן חוות דעתו, במידת האפשר, תוך 45 יום מיום קבלת מלוא המסמכים לידיו.
אם מסיבה כל שהיא נבצר מהמומחה ליתן חוות דעתו יודיע על כך לבית המשפט, תוך 15 יום מהיום.
מזכירות ביהמ"ש תמציא למומחה העתק מהחלטה זו ומפרוטוקול הדיון מיום 19.9.11. במקביל, תמציא את ההחלטה לב"כ הצדדים.
ת. פנימית ליום 5.1.12
ניתנה היום, ט"ו חשון תשע"ב, 12 נובמבר 2011, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|