ועד הוואקף המוסלמי אעבלין נ' גן ילדי אעבלין ואח'
|
ת"א בית משפט השלום קריות |
41612-08-11
11.12.2011 |
|
בפני : עפרה אטיאס |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: ועד הוואקף המוסלמי אעבלין |
: 1. גן ילדי אעבלין 2. פח'רי מוחסן |
| פסק-דין | |
פסק דין
משלא הופקדה ע"י הנתבעים הקבלה המעיד על תשלום שכר המומחה, עפ"י החלטתי מיום 20.11.2011 ומשלא הגיבו הנתבעים גם לבקשה למחיקת כתב ההגנה בשל אי סילוק שכרו של מומחה בית המשפט, הנני מורה על מחיקת כתב ההגנה של הנתבעים.
בשל מחיקת כתב ההגנה זכאים התובעים לסעד המבוקש בעתירתם. לפיכך, הנני אוסרת על הנתבעים ו/או מי מטעמם לעשות שימוש במבנים ובמחוברים של הוואקף המוסלמי באעבלין. כן הנני אוסרת על הנתבעים לעשות כל פעולת שיפוץ און שינוי במבנים ובמחוברים הנ"ל.
סעד הפינוי יעוכב עד יום 2.7.12 בכפוף לכך שהנתבעים ישלמו לתובעים דמי שימוש ראויים החל מחודש דצמבר 2011 ועד מועד הפינוי, 2.7.2012. דמי שימוש הראויים יעמדו ע"ס של 10,000 ₪ לחודש כאשר התשלום עבור חודש דצמבר 2011 ישולם עד ולא יאוחר מיום 1.1.2012 , התשלום עבור חודש ינואר 2012 ישולם עד ולא יאוחר מיום 1.2.2012 וכך הלאה.
איחור של 7 ימים בתשלום דמי השימוש הראויים לא יהווה הפרה של פסק דין זה ואולם איחור מעבר לכך יביא לביטול עיכוב הליכי הפינוי והתובעת תהא רשאית לנקוט בהליכי הוצאה לפועל למימוש הפינוי באופן מיידי.
הנני מחייבת את הנתבעים, יחד ולחוד, לשלם לתובעת את האגרה ששולמה על ידה בעת פתיחת ההליך כשהיא משוערכת הגשת התביעה ועד היום, את הסכומים ששולמו ע"י התובעת למומחה מטעם בית המשפט, כשהם משוערכים ממועד הגשת התביעה ועד היום וכן שכ"ט עו"ד בסך של 4,000 ₪.
סכומים אלו ישולמו תוך 30 יום מהיום שאם לא כן ישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד התשלום המלא בפועל.
המזכירות תשלח פסק הדין לצדדים.
ניתן היום, ט"ו כסלו תשע"ב, 11 דצמבר 2011, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|