הנדלס נ' כונס נכסים רשמי תל אביב - פסקדין
|
פש"ר בית המשפט המחוזי מרכז |
50190-01-12
26.4.2012 |
|
בפני : יחזקאל קינר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: ברנסלבה הנדלס |
: כונס נכסים רשמי תל אביב |
| החלטה | |
החלטה
בפניי בקשת המבקשת לאישור הסדר פשרה במתכונת הקבועה בסעיף 19א' לפקודת פשיטת הרגל.
על פי הבקשה, מוצע לשלם במסגרת ההסדר 30% מסכום החובות בסך כ-215,000 ₪.
הוגשה תגובה חיובית של הכנ"ר לבקשת המבקשת, אשר המליץ גם על מינוי נאמנת לביצוע ההסדר.
לאור האמור בבקשה ובתגובה כאמור לעיל, אני מורה כדלקמן:
1.עו"ד עינת רוזנצוייג מרחוב דגניה 59 נתניה מתמנה כנאמנת לביצוע ההסדר זאת כנגד חתימתה תוך 48 שעות על התחייבות בנוסח המקובל והנוהג אצל כונס הנכסים הרשמי בסכום של 50,000 ₪ (ככל שעדיין אין קיימת התחיבות כללית שלה אצל הכנ"ר שיש בה כדי לכסות גם תפקיד זה). שכר הנאמנת ישולם על ידי המבקשת, בהתאם לתקנות השכר, בנוסף לסכום המוצע לנושים במסגרת ההסדר.
2.אני מורה על כינוס אסיפות נושים שתתקיימנה תוך 75 יום במשרדי הנאמנת להסדר.
3.אני מאמץ במלואן את הצעות הכנ"ר בנושא הפרסומים והמסירות האישיות לנושים כמפורט בסעיף 2 לתגובת הכנ"ר, ואני מורה למבקשת לקיימן בדקדקנות ובקפדנות, לרבות לוחות הזמנים המפורטים שם.
4.על המבקשת להפקיד בקופת הנאמנת תוך 7 ימים ממועד החלטה זו סך של 5,000 ₪ שיהוו מקדמה על חשבון תשלום הוצאות ההסדר ופירעון החובות בהתאם להסדר המוצע.
5.המבקשת תשלם לקופת הנאמנת סכום חודשי של 500 ₪ לחודש החל מחודש מאי 2012, עד 26 לחודש בכל חודש.
6.אני מעכב את יציאתה של המבקשת מן הארץ למשך כל התקופה בה יעמוד צו עיכוב ההליכים בתוקף. על המבקשת להפקיד את דרכונה אצל הנאמנת מיידית ולא יאוחר מיום 6.5.12.
7.ההליכים המשפטיים הננקטים על ידי הנושים הבלתי מובטחים נגד המבקשת יעוכבו עד למועד הדיון בתוצאות אסיפת ההסדר. העיכוב ייכנס לתוקף רק לאחר שיתקבל אישור הנאמנת כי המבקשת הפקידה בידה את הסכום הנזכר בסעיף5 לעיל.
למען הסר ספק, נדרשת החלטה נוספת של בית משפט זה לאחר שיתקבל האישור הנ"ל של הנאמנת, על מנת שעיכוב ההליכים ייכנס לתוקף.
8.דיון בבקשה ובתוצאות אסיפות הנושים בעניינה נקבע ליום 13.9.12 שעה 13:00. הנאמנת תגיש עד ליום 30.8.12 לבית המשפט ולכנ"ר דו"ח על התנהלות הליכי ההסדר, על אסיפות הנושים שכונסו ותוצאותיהן.
5129371
54678313
10.המזכירות תשלח החלטה זו בדחיפות למבקשת, לכנ"ר ולנאמנת.
ניתן היום, ד' אייר תשע"ב, 26 אפריל 2012, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|