מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> החלטה בתיק פ 3506/06 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק פ 3506/06

תאריך פרסום : 07/01/2008 | גרסת הדפסה
פ
בית משפט השלום תל אביב-יפו
3506-06
22/02/2007
בפני השופט:
ז. הדסי-הרמן - סגן נשיא

- נגד -
התובע:
מדינת ישראל
עו"ד דוד פורר
הנתבע:
1. אנדלמן זוהר - בעצמו ע"י עו"ד גולדמן
2. פורת משה - בעצמו
3. פורת מנדי
4. רשטיק עולי
5. אליאסוף יעקב
6. טללים יפתח יוזמות טיול ותיור בע"מ
7. ש.ר.ד.מ.א. החזקות בע"מ- ע"י עו"ד גולדמן

עו"ד טיקוצקי
החלטה

הצדדים מסכימים כי ריצוי העונש ידחה עד לחודש ספטמבר 2007.

הממונה על עבודות השרות יבחן אפשרות לשבץ את הנאשם בעבודות הנ"ל מחודש ספטמבר ואילך ויודיע לבימ"ש אם ניתן לעשות כן. אם תתקבל חוות דעת נוספת של הממונה על עבודות השרות, יושלם גזר הדין בהתאם.

ניתנה היום ד' באדר, תשס"ז (22 בפברואר 2007) במעמד הצדדים.

ז. הדסי-הרמן,  שופטת

סגן נשיא

 

קלדנית:הדר.א


ב"כ התביעה : אני מגיש הסדר טיעון לגבי הנאשמים 1 ו- 7. במסגרת ההסדר אנחנו מגישים כתב אישום מתוקן, נספח 3, מבקשים שהנאשמים 1 ו- 7 יורשעו היום ויקבע מועד לטיעונים לעונש לעוד כחודשיים. לפי כתב האישום המתוקן, הנאשם 1 מודה בביצוע שתי עבירות על סעיף 217 לפקודה, ועבירה אחת על סעיף 220 לפקודה, והנאשמת 7 מודה בביצוע עבירה אחת על סעיף 220 לפקודה. ביחס לעונש שיוטל על נאשם 1 - ההסכמה היא שהמדינה תעתור להטלת עונש מאסר לריצוי בבית הסוהר לתקופה של 9 חודשים, והנאשם 1 יעתור לכך שיוטל עליו עונש מאסר לתקופה של 6 חודשים לריצוי בפועל, ובלבד שיוכל לעתור לממונה על עבודות השרות על מנת שיאפשר לו לבצע את 6 החודשים בעבודות שרות. עוד מוסכם שעל הנאשם 1 יוטל קנס בסך של 500,000 ש"ח וכן שנה אחת מאסר על תנאי למשך שלוש שנים בגין עבירות על סעיפים 217 ו- 220 לפקודת מס הכנסה. לגבי הנאשמת 7 הוסכם שיוטל קנס כספי בסך 10,000 ש"ח. ישנן עוד הסכמות שמפורטות בהסכם שהגשתי לרבות תשלום החיוב והמס. לגבי מועד תשלום הקנס - לא אחזור על הכתוב.

ב"כ הנאשם 1 ו -7: אשר לסעיף 5, להודעה על הסדר הטיעון שזה לא מהווה תנאי, אני מבקש דחייה על מנת להסיר את המחדל. הוסבר לנאשם 1 עובדות כתב האישום המתוקן, הסברתי לו שבימ"ש אינו כבול בהסדרי טיעון. הנאשם מבין את כתב האישום המתוקן ומודה בו.

הנאשם 1: אני מודה בעובדות כתב האישום המתוקן בשמי ובשם הנאשמת 7.

הכרעת-דין

על סמך הודאת הנאשם 1 בשמו ובשם הנאשמת 7 בעובדות כתב האישום המתוקן (3), אני מרשיעה את הנאשם 1 בשתי עבירות על סעיף 217 ובעבירה על סעיף 220 (1),  ואת הנאשמת 7 בעבירה על סעיף 220 (1) לפקודת מס הכנסה [נוסח חדש] תשכ"א - 1961 (אי דיווח והשמטת הכנסה מדו"ח].

ניתן היום ד' באדר, תשס"ז (22 בפברואר 2007) במעמד הצדדים.

ז. הדסי-הרמן,  שופטת

סגן נשיא

 

החלטה

נדחה להמשך טיעונים לעונש ליום 30/4/07 שעה 11:30.

על פי ההסדר המוצג בפני אני מורה לממונה על עבודות השרות לבדוק את כשירותו של הנאשם 1 לבצע עבודות שרות למשך 6 חודשים. הממונה יגיש חוות דעתו לבימ"ש עד ליום 15/4/07.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ