חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ה"פ 22792-03-15 דרכון אריתראי UNA02492 נ' אוהב-ציון

: | גרסת הדפסה
ה"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
22792-03-15
10.3.2015
בפני השופט:
נמרוד אשכול

- נגד -
מבקשים:
מהארי ברדג דרכון אריתראי UNA02492
משיבים:
נחמן אוהב-ציון
החלטה

1.המבקש הגיש בקשה לצו עשה לפה בית המשפט יתן "צו המתיר למבקש להסיר המנעולים שקבע

המשיב בשלוש החנויות ברח' נווה שאנן 11 בתל אביב". לבקשה לא צורף כל מסמך " שכן כל מסמכי המבקש במושכר ואין לו גישה אליהם".

הבקשה נתמכת בתצהירו של המבקש בלבד. בנוסף אין בבקשה פרטי תעודת הזהות של המשיב.

2.כעולה מהבקשה שכר המבקש מהמשיב את שלושת החנויות במשך 9 שנים .לדבריו המשכיר בעורמה ,

ומבלי שספק לו קבלה , לקח ממנו את חוזה השכירות, גבה ממנו סך של 6,200 ₪ עבור שימוש בחשמל , לא הנפיק לו חשבוניות עבור דמי השכירות ששילם .כן מצהיר המבקש שהמשכיר מונע ממנו גישה לחנויות באופן שהחליף המנעולים בדלתות החנויות .באופן כזה גורם לו נזק כספי ומונע ממנו שימוש במסמכים , סחורה וציוד השייכים למבקש ונמצאים בחנויות .

3. מדובר לכאורה בסכסוך בין משכיר ושוכר .לא מצאתי בנסיבות הענין כי יש מקום בשלב זה ליתן צו עשה כמבוקש .מדובר בנזק כספי אותו ניתן לכמת ולתבוע במועד הרלבנטי ובהליך המתאים .יחד עם זאת יש לקדם בירור המחלוקת תוך שמיעת הצד שכנגד והצגת המסמכים הרלבנטיים .

לפיכך אני קובע כדלקמן:

א. המבקש ימצא למשיב לאלתר במסירה אישית עותק מהבקשה בצרוף החלטתי זו. המשיב יעביר תגובתו לבקשה לבית המשפט ולב"כ המבקש עד יום חמישי 12.03.2015 בשעה 12:00.

ב. המשיב ימסור לב"כ המבקש כל מסמכי המבקש , לרבות הסכמי השכירות ,הנמצאים ברשות המשיב בין בחנויות ובין בחזקתו של המשיב במקום אחר כלשהו. כן יעביר לב"כ המבקש עותק מכל החשבוניות / קבלות שבידו הנוגעות לשכירת החנויות נשוא הבקשה .

ג. המשיב יאפשר לב"כ המבקש ולמבקש ביקור בחנויות זאת תוך 48 שעות .הביקור בחנויות יעשה בנוכחות המשיב או מי מטעמו.

ד. לאחר קבלת המסמכים המצויים לדבריו בחנויות כאמור לעיל - יגיש המבקש בקשה מתוקנת אליה יצרף המסמכים הרלבנטיים התומכים בבקשתו. זאת יעשה עד 16.03.2015 בשעה 12:00

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>