ד"מ 9248-04-16
|
ד"מ בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
9248-04-16
18.11.2016 |
|
בפני הרשמת: תמר עציון פלץ |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: Hagos leteberhan |
הנתבעים: ישראל פלדמן ייצור ושיווק מוצרי בשר בע"מ |
| החלטה | |
-
חרף החלטתי מיום 27.9.2016 (נצפתה במערכת הממוחשבת על ידי ב"כ הנתבעת 1 ביום 27.9.2016) לא הגישה הנתבעת 1 את תגובתה לבקשה לגילוי מסמכים ואף לא כל הודעה או בקשה אחרת.
-
לפיכך, ניתן בזאת צו לגילוי המסמכים עד ליום 30.11.2016. ככל שלא תפעל הנתבעת 1 בהתאם לצו עד למועד האמור, תישא הנתבעת 1 בהוצאות הבקשה, ללא תלות בתוצאות ההליך, בשיעור שייקבע לאחר שיובא התיק לעיוני ביום 1.12.2016.
-
כמו כן, ועל מנת שלא להוסיף ולעכב את ניהול ההליך, התיק נקבע להוכחות בפניי, ליום 15.5.2017 בשעה 12:00.
-
הצדדים יגישו את העדויות הראשיות שלהם ושל עדיהם בתצהירים, בצירוף כל המסמכים שברצונם להסתמך עליהם. העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני.
-
על התובע להגיש התצהירים כאמור עד ליום 1.2.2017, והנתבעים תוך 60 יום מקבלת תצהירי התובע.
-
לא יוגשו תצהירי התובע במועד, תימחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 (3) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב - 1991 בלי התראה נוספת. לא יוגשו תצהירי הנתבעים במועד, ייחשבו כמי שאין בדעתם להגיש ראיות.
-
סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי צד לבוא עימו בדברים יגיש אותו צד למזכירות בית הדין בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בית הדין במועד ישיבת ההוכחות. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר, מהות העדות והרלוונטיות שלה להליך. הבקשה תוגש לא יאוחר ממועד הגשת תצהירי הצד המבקש.
-
חקירה נגדית של עדי התובע לא תעלה על שעה.
-
חקירה נגדית של עדי הנתבעים לא תעלה על שעה וחצי.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|