- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ד"מ 29788-09-16
|
ד"מ בית דין אזורי לעבודה חיפה |
29788-09-16
5.2.2017 |
|
בפני הרשמת: מירי שי-גרינברג |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
(המבקש): פאדי אבו מוראד עו"ד חנא סמעאן |
(המשיבה): משק קלוסקי בע"מ עו"ד שיאון אזולאי |
| החלטה | |
1.עניינה של החלטה זו בקשת התובע לתיקון כתב התביעה שהגיש כנגד הנתבעת ("הבקשה"). בבקשתו פירט התובע את נוסח התיקונים שהוא מבקש לכלול בכתב התביעה המתוקן.
הרקע לבקשה
2.התובע הגיש, ביום 12/9/16, תביעה כנגד הנתבעת בגין תקופת העסקה מחודש 12/15 ועד 8/16. סכום התביעה הכולל עמד על סך 23,340 ש"ח, ומשכך נוהלה התביעה בהליך דיון מהיר.
3.הנתבעת הגישה כתב הגנה ביום 29/11/16, במסגרתו הבהירה שיחסי העבודה החלו כבר בחודש 6/15, היינו שישה חודשים קודם למועד תחילת יחסי העבודה לפי גרסת התובע בתביעתו.
4.לאחר שלא צלח הליך הגישור, התקייים לפני דיון בתובענה ביום 11/1/17. בפתח הדיון טען ב"כ התובע שיחסי העבודה החלו בכלל בחודש 11/14. לאחר שהתבררו טענות הצדדים ונוסחה התשתית העובדתית המוסכמת, הוצעה לצדדים הצעה כספית לסיום המחלוקת בהסכמה. משלא הושגה הסכמה כאמור, עתר התובע לתיקון תביעתו.
טענות הצדדים
5.ביסוד הבקשה עומדת הטענה שהתביעה הוגשה בהתאם לנתונים שמסר התובע ולפי מיטב ידיעתו, שכן לא היו ברשותו כל תלושי השכר. נטען כי לאחר הגשת התביעה התקבלו נתוני שכר ממחלקת מת"ש במשרד הפנים, ואז התבררה לתובע תקופת העבודה המדויקת. למקרא טיוטת כתב התביעה המתוקן עולה, כי נתבעו אותם רכיבי תביעה, היינו הפרשי שכר מינימום, פדיון חופשה שנתית והפרשות פנסיוניות, אלא שסכום התביעה הועלה מ- 23,340 ש"ח ל- 57,052 ש"ח.
6.הנתבעת בתגובתה אינה מתנגדת לבקשה, אך מדגישה את מחדליו של התובע בניהול התביעה ומבקשת לחייבו בהוצאות משמעותיות בשל בטלת הזמן והטרחה שנגרמו לה בשל הצורך להגיש כתב הגנה ולהתייצב לדיון ביום 11/1/17.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
