- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ד"מ 23638-06-16
|
ד"מ בית דין אזורי לעבודה ירושלים |
23638-06-16
6.9.2016 |
|
בפני הרשם: עמיצור איתם |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע: סאמי אבו סביטאן |
נתבעת: עלית קווי תחבורה ציבורית בע"מ |
| פסק דין | |
-
התביעה הוגשה ביום 22.6.16 וסכומה הועמד על סך של 400,000 ₪. משום מה נפתח ההליך מרחוק כהליך של דיון מהיר, אף שסכום התביעה עולה עשרות מונים על הסכום הקבוע בתקנות. בנוסף התביעה הוגשה בסכום כולל וללא כימות הסעדים המבוקשים.
-
ביום 4.7.16 ניתנה החלטת כב' הנשיא אברהמי לפיה על התובע להבהיר מדוע לא יתקן את כתב התביעה בהיבטים אלו בתוך 10 ימים, שאם לא כן תישקל מחיקת התביעה לאלתר.
-
בינתיים הוגשה גם בקשה לסילוק התביעה על הסף מטעמים אלו וכן מן הטעם הנטען, לפיו התובע כלל לא היה עובד של הנתבעת וטעמים נוספים. ביום 7.7.16 הוריתי לתובע להגיב גם לבקשה זו בתוך המועד שקצב כב' הנשיא.
-
ביום 14.7.16 התקבלה בקשת ארכה לביצוע החלטות אלו עד ליום 10.8.16. גם במועד זה לא בוצעו ההחלטות והוגשה על ידי הנתבעת בקשה נוספת לדחיית התביעה.
-
ביום 15.8.16 הוריתי לתובע להגיב לדברים עד ליום 18.8.16 וכן לנמק מדוע לא יחויב בהוצאות בשל אי עמידה במועדים שנקבעו.
-
ביום 16.8.16 ביקש התובע הארכה "אחרונה" עד ליום 5.9.16 ופירט בין היתר את קיומו של הליך בוררות בין הצדדים. אשר להוצאות- נומק העיכוב בטענה הסתמית של "נסיבות אישיות" של באת כוחו.
-
הנתבעת הגיבה לבקשה ופירטה בין היתר טענות לחוסר תום לב מצד התובע- בין היתר בהקשר של אותו הליך בוררות וכן הליך קיבוצי אשר מתנהל בחברה בה מועסק התובע היום. כן הועלו תמיהות באשר לגרסת ב"כ התובע בקשר לנסיבות בקשות הארכה.
-
לא אדרש כאן לטענות הנוגעות לגוף הדברים כגון היעדר יריבות וקיומו של הליך בוררות, שכן בינתיים חלף לו המועד אשר הוגדר על ידי התובע עצמו כמועד אחרון ותגובה לבקשה או טיוטת כתב תביעה מתוקן לא הוגשו.
-
במצב דברים זה- חודשיים לאחר החלטת כב' הנשיא אברהמי בדבר הצורך בתיקון התביעה ומתוך מחדלו של התובע לבצע את החלטות בית הדין- אני מוצא לנכון להורות על מחיקת התביעה.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
