- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
גזר דין בתיק ע 3208-10
|
ע בית הדין הצבאי המחוזי |
3208-10
3.11.2010 |
|
בפני : רס"ן אמיר דהאן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: התביעה הצבאית עו"ד סרן אודליה קרדונר |
: מוחמד עלי מוחמד ג'רוף עו"ד עסאן עבדאלהאדי |
| גזר דין | |
הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה של תקיפת עובד ציבור. על פי כתב האישום, בעת ששהה הנאשם בעין מבוע, קפץ אל מי המעיין, לא שעה להוראותיו של הפקח שהיה במקום, התנגד לעיכובו ולאחר מכן גם למעצרו באלימות שהסתיימה בפגיעה שנפגע הפקח באצבעות ידו.
הצדדים הגישו בהסכמה הסדר טיעון, על פיו ייגזר על הנאשם עונש הכולל 4 חודשי מאסר לריצוי בפועל, מאסר על תנאי וקנס כספי על סך 500 ש"ח. נוסף על עונש זה, ביקשו הצדדים כי יופעל העונש המותנה שנגזר על הנאשם בתיק (יהודה) 1244/08, ואשר בו נפסק מאסר על תנאי של 8 חודשים בגין תקיפת שוטר.
תקיפה זו כללה איומים, נשיכה, דחיפות ואגרופים ובעקבותיה נזקק השוטר לטיפול רפואי.
עונש זה, המותנה - התבקשתי להפעילו כך ש-5 חודשי מאסר יופעלו במצטבר והיתרה תרוצה בחופף, כך שהנאשם ירצה 9 חודשי מאסר בפועל.
בתום הדיון, הודעתי לצדדים כי ההסדר נראה לי כמקל יתר על המידה ויש מקום לשקול אם הוא מקל יתר על המידה בצורה קיצונית, באופן המחייב את ביהמ"ש להתערב בו. באותו מעמד אפשרתי לצדדים להגיש ראיות ופסיקה על מנת לשכנע בצדקת ההסדר אך הצדדים לא הגישו לתיק ביהמ"ש ראיות או פסיקה נוספים.
שיקול הדעת הנוסף שלו נזקקתי בהחלטתי מקורו בעברו הפלילי של הנאשם. בעודו נער, בשנת 1998, עבר הנאשם עבירות פריצה וגניבה הקשורות לרכב. בתכוף לאחר מכן, עבר עבירות רכב נוספות, וכן שהייה בלתי חוקית. בשנת 2008, עבר הנאשם את העבירה אשר בגינה הורשע בתיק 1244/08ובגינה מתבקשת הפעלת התנאי.
מתברר כי הנאשם עובר עבירות פעם אחר פעם ואינו שולט ברוחו ובעצביו גם במפגש עם אנשי רשות שוטרים ופקחים. עיינתי בגזר דינו של חברי כב' השופט ליברמן ומבין ריסי עיניו נראה היה כי החמיר בעונש המאסר המותנה בשל עברו הישן של הנאשם כך שהמאסר המותנה היה כמעט כפול מהמאסר בפועל ונועד בעליל להרתיע מפני מעשיי אלימות נוספים.
נראה לי כי ההסדר אליו הגיעו הצדדים מסכל במידה רבה את כוונת המאסר המותנה במקרה זה בהתחשב בעובדה שעברו של הנאשם הופך את העונש למקל במידה בלתי סבירה.
ביהמ"ש זה מקל עם החוטאים בפעם הראשונה אך אדם שטעם את טעם הכלא בשל אלימותו, אלימות שגרמה לפגיעה בגוף, וחוזר על מעשהו פעם נוספת- הרי בהעדר נסיבות מיוחדות הוא אינו ראוי להקלה ולהתחשבות אלא לענישה מרתיעה. ענישה זו- ייתכן ותציל אותו מאורח חיים ומדפוס התנהגות אשר עלול חלילה לעלות לו בעתידו ואולי אף בחייו.
נראה לי כי המרחם במקרה זה מתאכזר לאותו נאשם שעליו ביקש לרחם.
לא למותר להוסיף כי התרשמותי האישית מהנאשם, יחסו להליך הפלילי, הוסיפה לדעתי כי ההסדר מקל יתר על המידה.
אשר על כן החלטתי לגזור על הנאשם את העונשים הבאים:
1. 6 חודשי מאסר לריצוי בפועל בגין תיק זה.
2. הנני מורה על הפעלת מאסר על תנאי מתיק 1244/08 כך שכולו ירוצה במצטבר.
סך הכל ירצה הנאשם עונש מאסר של 14 חודשי מאסר.
3. 12 חודשי מאסר אותם לא ירצה הנאשם אלא אם יעבור בתוך 3 שנים עבירה שאלימות נגד בני אדם היא יסוד מיסודותיה.
4. קנס כספי בסך 500 ש"ח או 15 יום מאסר תמורתו. הקנס ישולם עד למועד שחרורו של הנאשם וכתנאי לשחרורו. מספר שובר:0017207.
זכות ערעור תוך 30 יום.
ניתן והודע היום, 03/11/10, בפומבי ובמעמד הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
