ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות ראשון לציון
|
22470-10-10
16/02/2011
|
בפני השופט:
איטה נחמן
|
- נגד - |
התובע:
ברקן ברוניסלב
|
הנתבע:
יוסף ששון
|
|
החלטה
לישיבת היום התייצב הנתבע, שבפיו טענה כי שילם את ההשתתפות העצמית לחברת ההשכרה ומבחינתו על חברת ההשכרה לשאת בכל סכום שבית המשפט יקבע.
בנסיבות אלה, ולאחר שלכתב ההגנה לא צורפה חוות דעת שמאי ותמונות הנזק שנגרם לרכבו של הנתבע, הרי שאין באפשרותי לקיים דיון לקביעת אחריות לגרם התאונה.
כמו כן, צורף לכתב ההגנה כתב תביעה בסדר דין מהיר שהוגש לבית המשפט השלום בהרצליה, בו תובעת חברת ההשכרה את התובע בתיק שבפניי בגין נזקים הקשורים לאותה תאונה.
לאחר שהובהר לי כי כתב תביעה זה הוגש במחצית חודש אוקטובר 2010, לאחר מועד הגשת כתב התביעה שבפניי, הרי שמן הדין כי הנתבע יצרף כנתבע נוסף את חברת ההשכרה שתוכל להגיש תביעה שכנגד בפניי. לבקשת הנתבע, אני מוסיפה את חברת "סאן קאר השקעות בע"מ" כנתבעת נוספת בתיק.
הואיל ואחד הנתבעים בבית משפט השלום בהרצליה היא חברת הביטוח של התובע שבפני, אני מורה על צירופה כתובעת נוספת.
המזכירות תקבע מועד חדש לדיון אליו יזומנו הצדדים.
ניתנה והודעה היום י"ב אדר א תשע"א, 16/02/2011 במעמד הנוכחים.
איטה נחמן, שופטת
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת