- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
בנק הפועלים אשדוד סניף כיכר הסיטי 12540 נ' טויטו ואח'
|
תא"ק בית משפט השלום תל אביב - יפו |
19123-07-10
1.11.2010 |
|
בפני : יאיר דלוגין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מיכאל טויטו |
: 1. בנק הפועלים אשדוד סניף כיכר הסיטי 12540 2. נירית טויטו |
| החלטה,פסק-דין | |
החלטה
השעה כרגע 11:50. הדיון נקבע לשעה 11:30.
הבקשה להקדמת שעת הדיון נדחתה על ידי. מצויין כי בקשה קודמת לדחיית הדיון להיום התקבלה על ידי וקבעתי את הדיון למועד שהוסכם בין הצדדים וזאת בהחלטתי מיום 21.9.10. יצויין כי עילת הבקשה לדחיית שעת הדיון היתה דיון אחר שקבוע בשעה 10:30 בבית משפט השלום באשקלון לבאת כוח המבקש. עם זאת באותה בקשה לא צויין המועד שבו נודע לבאת כוח המבקש על הדיון האמור ובבקשה מיוםן 19.9 לא פורט כל סייג לגבי שעת הדיון לתאריכים שהוצעו וביניהם התאריך של היום. בנסיבות אלה גם אין מקום לקבל את הבקשה הבהולה הנוספת שהובאה לידיעתי רק כרגע ואשר אינני מוצא אותה כמוקלדת בתיק האלקטרוני.
בנסיבות אלה אני מאפשר למבקש ליצור קשר טלפוני עם באת כוחו כדי להודיע לה שבכוונת ביהמ"ש לקיים כרגע את הדיון וזאת שמא היא מעונינת לחזור למשרדה ולא להגיע לבית המשפט.
ניתנה והודעה היום כ"ד חשון תשע"א, 01/11/2010 במעמד הנוכחים.
יאיר דלוגין, שופט
פסק דין
לפניי בקשת רשות להגן.
מדובר בתביעה לתשלום יתרת חוב בגין הלוואה שנטל המבקש מאת המשיב וכן בגין יתרת חוב בחשבון העו"ש.
למעשה למקרא הבקשה והתהציר התומך לא עומדת לנתבע טענת הגנה כלשהי כנגד התביעה. המבקש מודה בכך שקיבל את ההלוואה, מודה למעשה בחוב כולו. טענתו מתמצית בכך שקיצבה שהיה זכאי לקבל וקיבל מאת הביטוח הלאומי הופסקה לו, שלא כדין לטענתו, ועל כן החל מינואר 2010 ועד מאי 2010 לא עלה בידו מסיבות של חוסר באמצעים לשלם את ההלוואה. מכאן שק'יימת הודאה על כך שהסכם ההלוואה הופר. על פי הסכם ההלוואה סעיף 13 המשיב זכאי להעמיד לפרעון מיידי את ההלוואה במקרה שמי מהתשלומים לא משולמים במועד. בהתאם לכך וכאמור לא עומדת למבקש הגנה כלשהי כנגד התביעה.
למעלה מן הדרוש אציין כי מסתבר גם כי מצבו הכלכלי של המבקש כיום הינו בכי רע ועל פי טענתו הוא נמצא באיחוד תיקים ואין לו די כספים לצורך מחייתו. עם כל האמפתיה של בית המשפט כלפי המבקש ומצבו, בנסיבות אלה על אחת כמה וכמה שקיים קושי להגיע להסדר מול הבנק והמקום הראוי לטיפול בחוסר האמצעים הינו לשכת ההוצאה לפועל, שם לאחר חקירת יכולת, יקבל המבקש צו תשלומים שעולה בקנה אחד עם יכולתו הכלכלית.
לפיכך אני דוחה את הבקשה ונותן פסק דין לפי התביעה על מלוא סכום התביעה בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כדין לפי סעיף 10 ב' לתביעה וכן בצירוף הוצאות המשפט ובנוסף שכ"ט עו"ד בסך של 5,000 ₪ + מע"מ.
ב"כ התובע יגיש פסיקתא לחתימה. כל הסכומים ישולמו על ידי הנתבע תוך 30 יום מהיום, בכפוף לכך שהפסיקתא תומצא למשרד באת כוח המבקש תוך 7 ימים מהיום. אם הפסיקתא תומצא לאחר מכן כי אז ישלם הנתבע את הסכומים תוך 30 יום ממועד המצאת הפסיקתא למשרד באת כוחו.
ניתנה והודעה היום כ"ד חשון תשע"א, 01/11/2010 במעמד הנוכחים.
יאיר דלוגין, שופט
הוקלד על ידי: חיה יוסבזון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
