בן יןסף נאווה נ' בטוח לאומי-סניף ירושלים
|
ב"ל בית דין אזורי לעבודה ירושלים |
11342-09
12.3.2012 |
|
בפני : דניאל גולדברג |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: בן יןסף נאווה |
: בטוח לאומי-סניף ירושלים |
| החלטה | |
החלטה
החלטת בית הדין בבקשת התובעת להפניית שאלות הבהרה למומחה ניתנה ביום 28.2.12, לאחר עיון בתגובת הנתבע מיום 21.2.12 ובשים לב להחלטת בית הדין מיום 19.1.12 ולהבהרת התובעת מיום 6.2.12.
בתשובת המומחה היועץ הרפואי לשאלת הבהרה מיום 7.3.12 לאחר עיון במאמר שצורף להחלטת בית הדין מיום 28.2.12, קבע המומחה הרפואי, בין היתר, כי "כמצוין בחוות הדעת מטעמי מתאריך 17.4.11 ובמענה על שאלות ההבהרה מתאריך 12.12.11 עבודת התובעת אינה עונה על קריטריונים אלה וכן גורמי סיכון אחרים המצוינים במאמר, ולפיכך מאמר זה לא מביא לשינוי במסקנותי כי לא ניתן לקבוע כי עבודתה גרמה לה לתסמונת התעלה הקרפלית."
הנתבע יודיע בתוך 7 ימים אם הוא עומד על בקשתו מיום 11.3.12.
בהעדר הודעה ו/או בחלוף המועד הקבוע להגשת הודעת הנתבע יסיק בית הדין כי הנתבע אינו עומד על בקשתו מיום 11.3.12 והצדדים יפעלו על פי החלטת בית הדין מיום 11.3.12 המורה על הגשת סיכומים בכתב, כאשר מניין הימים להגשת סיכומי הצדדים ימנה מתום המועד הקבוע להגשת הודעת הנתבע, קרי מיום 19.3.12.
ניתנה היום, י"ח אדר תשע"ב, 12 מרץ 2012, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|