- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
בועז מושי נ' הישראלי לביטוחי רכב
|
רע"א בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו |
47706-08-11
5.9.2011 |
|
בפני : עפרה צ'רניאק |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מושי בועז ע"י ב"כ עוה"ד מ' אפלמן ואח' |
: המאגר הישראלי לביטוחי רכב ("הפול") ע"י עו"ד אירית יפו |
| החלטה | |
החלטה
בקשת רשות ערעור על החלטת בית משפט השלום בתל אביב מיום 8.8.11 (כב' השופטת יעל הניג) שניתנה בעניין עתירת המבקש למינוי מומחים רפואיים בתחום האורטופדי והנוירולוגי, ובמסגרתה נקבע כי "... לא מסרו הצדדים הודעה על הסדר דיוני כאמור (בתוך 15 יום ממתן ההחלטה), אני מורה כדלקמן: לא נמצאה ראשית ראיה לנכות ... ". בנוסף, על החלטה מיום 28.8.11 לפיה נדחתה בקשה חוזרת של המבקש למינוי מומחה רפואי בתחום האורטופדי.
ההחלטות ניתנו במסגרת תובענה שהגיש המבקש כנגד המשיבה לפי חוק הפלת"ד.
אני מציעה למשיבה להסכים על המינוי המבוקש בתחום האורטופדי כאשר ערכאה קמא תחליט מי יישא בשכר טרחת המומחה בשלב זה ובדבר זהות המומחה.
מהחומר שצורף לבר"ע נראה לכאורה כי יש מקום למינוי מומחה בתחום האורטופדי, וקיים בו תיעוד רפואי - מלאחר התאונה ובתקופה שלאחר מכן - הכולל בין היתר ממצאים ואבחנות של כאבי גב וצוואר, תלונות על כאבי גב במנוחה ובמאמץ והפניות לטיפולי פיזיוטרפיה. מה גם שלא ניתנה הנמקה לגופו של עניין בהחלטות לדחיית הבקשה למינוי המומחה בתחום האורטופדי.
בכל הנוגע למינוי מומחה בתחום הנוירולוגי הנושא גבולי, ולפיכך לכאורה ראוי שלפני כן ימונה מומחה בתחום האורטופדי אשר ייתן דעתו גם לשאלה אם יש מקום למנות מומחה בתחום הנוירולוגי.
תודיעני המשיבה בתוך 14 ימים מהמצאת החלטה זו האם היא מקבלת את המלצתי הלכאורית. כך ייחסך זמן והוצאות מיותרות.
ככל שלא תהיה הסכמת המשיבה כאמור, תגיש המשיבה תשובתה לבר"ע בתוך 14 ימים מהמצאת החלטה זו. על נוסח תשובת המשיבה יחולו הוראות תקנה 406(ב) לתקנות סדר הדין האזרחי ותיכלל בה התייחסות לאפשרות שבית המשפט יפעיל סמכותו לפי תקנה 410 לתקנות סדר הדין האזרחי. העדר תשובה כמוהו כהסכמה לקבלת הבר"ע.
ניתנה היום, , 5 ספטמבר 2011. המזכירות תודיע לצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
