לפנינו תובענה מטעם התובע להכיר בפגיעה בגבו כ"פגיעה בעבודה" כמשמעותה בחוק הביטוח הלאומי [נוסח משולב], תשנ"ה 1995.
המל"ל דחה את תביעת התובע לתשלום דמי פגיעה במכתבו מיום 6.1.2013.
התובע הגיש תצהיר מטעמו ואף התקיים דיון הוכחות, בסיומו הסכימו הצדדים לענין העובדות המוסכמות הרלוונטיות.
להלן העובדות המוסכמות כפי שנקבעו בפרוטוקול מיום 25.3.2015:
התובע יליד שנת 1951.
התובע עובד כמנהל מחלקת חשמל בסניף אייס בחוצות המפרץ, מ-1/02 ועד היום.
התובע עובד 6 ימים בשבוע, 8 שעות ביום, לרבות שעות נוספות.
בעבר עבדו במחלקה עם התובע 3-4 עובדים נוספים, כאשר מזה 5 שנים הוא עובד לבדו.
פעמיים-שלוש בשבוע מגיעה סחורה, כאשר היקפי הסחורה משתנים לפי עונות וחגים ונעים בין 3 ל-15 משטחים. בימים אלה כמחצית מזמן עבודתו של התובע מוקדש לפריקת סחורה. הסחורה היא של מוצרים קטנים וגדולים, במשקלים שנעים בין 1 ק"ג עד 50 ק"ג, כאשר המשקל הממוצע של הסחורה הוא בין 3 ל-15 ק"ג.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.