אחילוב ואח' נ' בינו חב לבנין ולעבודות צבוריות בעמ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
53123-06-12
2.7.2012
בפני :
שלהבת קמיר-וייס

- נגד -
:
1. גבריל אחילוב
2. אולג איחילוב
3. אולג אלדורדו איחילוב

:
1. בינו חב לבנין ולעבודות צ י בוריות בעמ
2. בינו חברה לבניין בע"מ
3. בינו חברה לבניין והשקעות בע"מ
4. מר אילן לוי
5. מר אליהו חי בדלי

החלטה

החלטה

לאחר עיון בבקשה המתוקנת, בתצהיר המשלים התומך אותה ובנספחים לתצהיר, הגעתי לכלל מסקנה, כי הבקשה במתכונתה הנוכחית, עומדת בכל דרישות תקנות 362 ו- 374 למתן סעד של עיקול זמני.

הואיל ושוכנעתי, כי הדבר מוצדק בנסיבות העניין, בהתאם לתקנה 363 לתקסד"א, הנני נעתרת לבקשה ומורה על הטלת עיקול זמני במעמד צד אחד, על סך של 1,155,457 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית על פי חוק, כנגד המשיבים על כלל זכויות המשיבים אצל מי משתי החברות המחזיקות.

לתשומת לב המבקשים, הצו יפקע באם לא תבוצע המצאה במועד הקבוע בתקסד"א ו/או לא תוגש תביעה עיקרית בתוך 7 ימים.

המבקשים חתמו על כתב התחייבות עצמית ובנוסף, כתנאי לכניסת הסעד הזמני לתוקפו, יפקדו המבקשים ערבון בסך של 30,000 ₪ במזומן בקופת בית המשפט וכן ימציאו ערב צד ג' על סך של 100,000 ₪ בהתאם להנחיות המצויות במזכירות בית המשפט.

הערבויות יופקדו בתוך 48 שעות.

המזכירות תודיע לאלתר לב"כ המבקשים, עו"ד יעקב פרץ, על החלטתי זו.

ניתנה היום, י"ב תמוז תשע"ב, 02 יולי 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>