חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

אורדן נ' גלובס ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
171396-09
17.2.2010
בפני :
אביגיל כהן

- נגד -
:
אורדן
:
1. גלובס
2. חגי גולן
3. דרור מרמור
4. רון שטיין

החלטה

החלטה

הצדדים ימסרו זה לזה תצהיר גילוי מסמכים כללי בתוך 20 יום מהיום.

התובע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו עד ליום 11/4/10 ויצרף לתצהיריו את כל המסמכים שבדעתו להגיש כראיה לבית המשפט לרבות חוות דעת.

הנתבעים יגישו תצהירי עדות ראשית מטעמם עד ליום 16/5/10 ויצרפו לתצהיריהם את כל המסמכים שבדעתם להגיש כראיה לבית המשפט לרבות חוות דעת.

לא תותר העדת עדים אשר לא יגישו תצהירי עדות ראשית, אלא אם כן תוגש בקשה לזימון עדים עם הגשת תצהירי העדות הראשית.

ישיבת קדם משפט נוספת תתקיים ביום 23/5/10 בשעה 09:00.

ניתנה והודעה היום ג' אדר תש"ע, 17/02/2010 במעמד הנוכחים.

אביגיל כהן, שופטת

הוקלד על ידי: יונית וסרמן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>