חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

און נ' פרי ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום קריית גת
36742-09-11
12.2.2012
בפני :
אבישי זבולון

- נגד -
:
יפה און
:
1. יצחק פרי
2. ביטוח חקלאי אגודה שיתופית מרכזית בע"מ

החלטה

החלטה

זוהי החלטה בבקשת התובעת, למינוי מומחה רפואי, לצורך מתן חוות דעת רפואית בשאלת הנכות הרפואית.

התובעת הגישה תביעה לפיצויים בגין פגיעתו בתאונת דרכים שאירעה לטענתה ביום 27.3.11.

התובעת ביקשה למנות מומחה רפואי בתחום האורטופדיה.

לטענתה, היא סובלת עקב התאונה מסימפטומים שונים כאמור במסמכים הרפואיים אשר צורפו לבקשה, אותם אסקור בקצרה:

א. מסמך מיום 29/5/11- על פי בדיקה על קולית שנעשתה לתובעת ביום 23/5/12, נמצא כי הודגם קרע חלקי, לאורך כ- 0.5 ס"מ בכתף ימין.

ב. מסמך מיום 28/6/11 – לחולה כאב בכתף ימין....ב-US קרע חלקי SSP.

הנתבעים התנגדו לבקשה. לטענתם, אין במסמכים הרפואיים ממצא משמעותי לפגיעה בברכיה של התובעת, עליהם התלוננה בסמוך לתאונה והתובעת לא התלוננה בחדר המיון על כאבים בכתף ימין, אלא רק לאחר כחודשיים.

לאור האמור לעיל, ולאחר שעיינתי בבקשה, בתגובת הנתבעים, בכתב התביעה על נספחיו ובמסמכים הרפואיים שצורפו לבקשה, הגעתי למסקנה כי נמצאה ראשית ראיה לקיומה של נכות בתחום האורטופדי וסבורני כי יש להיעתר לבקשה לקבל חוות דעת לקביעת הנכות הרפואית בתחום האורטופדיה .

לפיכך אני מורה על מינויו של ד"ר צ'ארלס מילגרום מבית החולים הדסה עין כרם בירושלים טל: 02-6777333 כמומחה רפואי מטעם בית משפט בתחום האורטופדיה.

המומחה יקבע ממצאים לגבי מצבה הרפואי של התובעת בעקבות האירוע מיום 27/3/11 ובמיוחד יתייחס ל :

א. האם לוקה התובע כיום בנכות, ואם כן, לאיזה תקופה ומה שיעור הנכות.

ב. המומחה יתייחס לקשר שבין האירוע לבין מצב התובע נכון להיום.

ג.  האם יהיה התובע זקוק לטיפולים רפואיים בעתיד, ואם כן-מהם סוגי

הטיפולים ומהי העלות המשוערת של טיפולים אלה לפי המחירים הנכונים להיום.

ד. האם יש לצפות לשיפור או להחמרה במצבו בעתיד.

בעלי הדין רשאים להעביר למומחה כל מסמך רפואי שבידיהם, למעט חוות דעת מומחים. המומחה יציינו בחוות הדעת אלו מסמכים היו בפניהם לצורך מתן חוות הדעת.

בשלב זה תשאנה הנתבעת בשכרו של המומחה יילקח בחשבון הסכומים שיפסקו. שכרו של המומחה לא יעלה על 4,500 ₪ בתוספת מע"מ, הנתבעת תעביר את שכר הטרחה למומחה ע"פ דרישה.

חוות הדעת תימסר לבית המשפט ולבעלי הדין ככל האפשר תוך 60 יום מהיום. 

בעלי הדין רשאים להפנות למומחה שאלות הבהרה תוך 15 יום ממועד קבלת חוות הדעת והמומחה מתבקש להשיב תוך 15 יום נוספים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>