חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

א.ג' נ' מדינת ישראל

: | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל-אביב
42785-04-16
25.3.2020
בפני השופטת הבכירה:
חנה טרכטינגוט

- נגד -
התובעת:
א.ג'
עו"ד אלכסנדר ספינרד
הנתבעת:
מדינת ישראל
עו"ד ציפי קימיאגרוב חיים
פסק דין
 

 

 

1.לפנינו תביעתה של גב' א.ג' (להלן: "התובעת") לסעדים הנובעים לטענתה מהעסקתה שלא כדין לרבות סיומה על ידי משרד הקליטה (להלן: "הנתבעת") בתקופה מיום 2.2.06 ועד להוצאתה לפרישה מחמת מצב רפואי בחודש 11/14.

 

2.אלה העובדות אשר אינן שנויות במחלוקת –

א.התובעת הינה בוגרת אוניברסיטת בר-אילן, בעלת תואר ראשון בחינוך, תואר שני במדעי המדינה – מנהל ציבורי ושלטון מקומי בהתמחות של ביקורת פנימית וציבורית.

ב.התובעת עבדה בנתבעת בלשכת שרת הקליטה מיום 18.5.03 ועד ליום 30.6.03. תקופה זו אינה מושא תביעתנו.

ג.ביום 25.3.03 התקבלה החלטת ממשלה (מספר 166) אשר עסקה בהקפאת קליטת עובדים חדשים בשורות המדינה. החלטה זו הוארכה מעת לעת תוך שנקבע כי ועדת חריגים תדון בבקשות חריגות.

ד.ביום 18.2.06 התקבלה התובעת לעבודה בנתבעת בירושלים כממלאת מקום של מבקרת מחוז חיפה והצפון דאז, גב' ט.ב. (להלן: "ט.ב.") אשר יצאה לחופשת לידה.  

התובעת סיימה את עבודתה בתפקיד זה ביום 19.3.06.

ה.התובעת נקלטה באישור נציבות שירות המדינה (להלן: "הנציבות") על תקן קיים באשקלון למשרת ממלאת מקום, יועצת קליטה בלשכת אשקלון מיום 20.3.06 ועד ליום 31.8.06.

בפועל התובעת עבדה בלשכה בירושלים בכפוף למנהל האגף בירושלים מר דנון.

חוזה העסקה של התובעת הוארך מעת לעת.

ו.ביום 12.7.06 עברה התובעת בחינות של הנציבות והתבקשה לחזור על חלק מהבחינה.

ביום 28.9.06 נבחנה התובעת פעם נוספת ובתוצאות נקבע כי: "על פי סך ציוניה במבחנים העובדת נמצאת מתאימה להעסקה במשרה המוצעת בלבד (משרת רכז בכיר במתח דרגות 15-17 – ח.ט.) שינוי משרה מחייב דיון חוזר" .

(נספח 12 לתצהיר גב' פלדמן).

התובעת אישרה בחתימתה ביום 19.12.06 את הסכמתה להארכת התקופה מיום 1.2.07 ועד ליום 31.1.08 כאשר ידוע לה כי היא מוגבלת לתפקיד של רכז בכיר במתח דרגות של 15-17 מנהלי ולא תהיה לה כל דרישה להעלאה לדרגה 18 מנהלי .

(נספח 13 לתצהיר גב' פלדמן).

ז.ביום 28.7.07 פנתה מנהלת תחום משאבי אנוש לאשר את מועמדותה של התובעת למכרז פנימי למשרה של רכז בכיר (תכנון תקציב מידע ובקרה) במתח דרגות 15-17 מנהלי, משרה אותה ביצעה התובעת בפועל .

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>