אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> א.א. ארזי-מוקד (1993) בע"מ, נ' מגן

א.א. ארזי-מוקד (1993) בע"מ, נ' מגן

תאריך פרסום : 24/03/2013 | גרסת הדפסה

תא"מ
בית משפט השלום באר שבע
53101-03-11
10/03/2013
בפני השופט:
ישעיהו טישלר

- נגד -
התובע:
נאווה מגן
הנתבע:
א.א. ארזי – מוקד (1993) בע"מ

החלטה

בפניי בקשה לביטול פסק דין , שניתן בהיעדר הנתבעת (להלן: "המבקשת"), מיום 3/2/2013.

לאחר עיון בטיעוני הצדדים, אני דוחה הבקשה.

ביום 13/2/2012, התקיים בפניי דיון, ובו קבעתי כדלקמן:

"יש להצטער על כך שבעלי הדין אינם מבינים שהמשאב היקר ביותר העומד לרשות בית המשפט, הוא זמנו, ואין בליבם או במוחם אפילו צל צילו של הרהור שמא אין זה כדאי להתדיין על סכום שבין 3,000 ל- 4,000 ₪. מכל מקום, על רקע העובדה שבעלי הדין מתבצרים בעמדותיהם, איני רואה מנוס אלא לקיים ישיבת הוכחות בענין פעוט זה. למען הסר ספק, הבהרתי לצדדים כי הצד אשר יפסיד בהתדיינות, ישלם הוצאות בסכום של 5 ספרות. מכיוון שב"כ הנתבעת הודיע שלא קיבל את החלטתו של הרשם כפכפי מיום 20.06.11, אני מאפשר לנתבעת להגיש תצהיר עדות ראשית (הדגשה שלי –י.ט.).

קובע התיק ליום 05.11.12 בין השעות 13:30 עד 14:30. טוב יעשו בעלי הדין אם ישוחחו ביניהם וינסו להגיע לפשרה שלא באמצעות ההליך השיפוטי.

אני מורה לתובעת להגיש תצהיר מתוקן ובו תפרט את כל ההמחאות שהנתבעת מסרה ושחוללו. כמו כן מורה לתובעת לפרט באותו תצהיר את כל הוראות הקבע שלא כובדו. "

על אף שב"כ הנתבעת קיבל ההחלטה לידיו בתום הדיון-בכל זאת לא הוגש תצהיר מטעם הנתבעת .

ביום 6/11/2012 , קבעתי התיק לדיון הוכחות ליום 3/2/2013, בין השעות 15:00-16:00.

על פי המידע המצוי בתיק, החלטתי מיום 6/11/2012 – הומצאה לב"כ הנתבעת, באמצעות המזכירות, עוד ביום 28/11/2012.

טענתו של ב"כ המבקשת, כאילו לא קיבל ההחלטה האמורה, ולא ידע על מועד הדיון- אינה עולה בקנה אחד עם המידע המצוי במערכת "נט המשפט", ובכלל זה- תיעוד ההמצאות שבוצעו לו על ידי המזכירות- כאמור.

כפי שכבר נאמר- בעל דין, אשר בוחר שלא להתייצב לדיון בעניינו, לאחר שנמסרה לו הודעה כדין, מצוי בפני סיכון, שיינתן פסק דין בהיעדרו. (ראה תקנה 157(2) לתקנות סדר הדין האזרחי, תשמ"ד- 1984).

משנמסרה למבקשת הודעה על מועד הדיון ומשבחרה המבקשת שלא להתייצב לאותו דיון בעניינה- איני רואה סיבה של ממש להורות על ביטול פסק הדין.

הבקשה, נדחית איפוא.

ניתנה היום, כ"ח אדר תשע"ג, 10 מרץ 2013, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ