סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
904-02-16
17/11/2016
|
בפני הרשמת:
מרב חבקין
|
- נגד - |
התובע:
ארמונד בלישה
|
הנתבעים:
1. מ. מזרחי הפקות ואירועים בע"מ 2. ימין משיח 3. מזרחי מיכאל
|
החלטה |
1. הנתבעים לא קיימו את החלטת בית הדין בנוגע להגשת תצהיר גילוי מסמכים.
גילוי מסמכים מקדם את יעילות ההליך.
לאחר שצד נחשף למסמכים אשר ברשות הצד שכנגד קיימת מטבע הדברים אפשרות להעריך בצורה נכונה יותר את סיכויי התביעה או ההגנה בהתאם, והדבר גם משליך על אופן ניהול התיק בכללותו לרבות האפשרות להגיע להסכם בדיון המוקדם.
לא ראיתי כל הצדקה לאי קיום ההחלטה האמורה מצד הנתבעים. לכן יישאו הנתבעים בהוצאות התובע בגין המחדל בסך 1,200 ₪ אשר ישולמו תוך 30 ימים ממועד קבלת ההחלטה אצל הנתבעים.
לגבי אי התייצבות לדיון, יוגשו אישורי מחלה עד יום 1/12/16.
נושא אי התייצבות יישקל בסיומו של ההליך על ידי המותב שידון בתיק.
התיק ייקבע לשמיעת הוכחות בפני מותב והמזכירות תקצה לו 3 שעות.
ככל שיותיר הזמן, לפי שיקול דעת המותב, יישמעו סיכומים בעל פה במועד זה.
2.הצדדים יגישו את העדויות הראשיות שלהם ושל עדיהם בתצהירים, בצירוף כל המסמכים שברצונם להסתמך עליהם.
3.העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני.
4.על התובע להגיש התצהירים כאמור עד ליום 18/1/17 והנתבעת עד ליום 19/3/17.
5.לא יוגשו תצהירי התובע במועד, תימחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 (3) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), תשנ"ב - 1991 בלי אזהרה נוספת.
לא יוגשו תצהירי הנתבעת במועד, תיחשב הנתבעת כמי שאין בדעתה להגיש ראיות.
6.מטעמי יעילות ההליך, יגיש כל צד למזכירות בית הדין עותק של תצהיריו, לרבות הנספחים (ממוספרים ומדוגלנים), 14 יום לפני מועד ההוכחות.
7.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי צד לבוא עימו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בית הדין בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בית הדין במועד ישיבת ההוכחות. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר. הבקשה תוגש לא יאוחר ממועד הגשת תצהירי הצד המבקש.
8.לעיון תצהירי התביעה ביום 19/1/17.
ניתנה היום, ט"ז חשוון תשע"ז, (17 נובמבר 2016), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.