מבוא
לפני תביעתה של שירותי בריאות כללית- על פי "שטר חוב לא סחיר", מספר 494645- ( להלן: "שטר החוב"), לתשלום סך של 147,221 ₪, עליו חתמה הנתבעת "כעושה השטר", וזאת בגין שירותים רפואיים שונים שקבלה אמה החולה, היא הגברת צ'ופין תמרה (להלן: "החולה" ו/ או "המנוחה" ו/או "הגב' תמרה") בבית החולים סורוקה שבבאר שבע.
הנתבעת, בתה של הגברת תמרה, חתמה על שטר החוב ביום 3/2/13, בנוכחות הגברת אילונה סינטמן, פקידה בבית החולים סורוקה, ובעת חתימתה, שטר החוב היה ריק בכל הנוגע לסכום החוב
(נספח ז' לתצהיר הנתבעת).
הנתבעת טוענת, כי על אף חתימתה על שטר החוב אין בחתימתה זו, כדי לחייבה לשלם את סכום התביעה, שכן הוחתמה במרמה ומבלי שהבינה את משמעות חתימתה, והסכום שמולא ע"י הנתבעת, מולא ללא הרשאתה.
מיהות הצדדים
התובעת- שירותי בריאות כללית, הינה בעלת בית החולים האוניברסיטאי סורוקה, אשר שם ניתן הטיפול הרפואי לאמה של הנתבעת, ובסמוך לאחר קבלתה של האם לבית החולים, חתמה הנתבעת על שטר החוב (להלן: "התובעת").
הנתבעת הינה אזרחית מדינת ישראל, אם לשבעה ילדים, ובת יחידה לאמה, הגב' המנוחה תמרה צ'ופין, אשר הגיעה לבקרה כתיירת לפני כ- 11 שנים, ונותרה לשהות בישראל, ללא אשרת שהייה.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.