ה"פ
בית המשפט המחוזי חיפה
|
149-08
08/02/2011
|
בפני השופט:
אלכס קיסרי
|
- נגד - |
התובע:
1. כלפו רומנו 2. יעקב רומנו 3. מוריס יוסף
|
הנתבע:
1. קרן קיס ר יה אדמונד בנימין דה רוטשילד 2. החברה לפיתוח קיסריה-אדמונד בנימין דה רו
|
|
החלטה
הדיון בבקשה יתקיים ביום 5.6.11 בשעה 11:30.
בפתח הדיון יעיד השמאי עודד האושנר שיוזמן לדיון ע"י המשיבות ובשלב זה הן תהיינה אלה אשר תישאנה בשכר טרחת הופעתו כיוון שהן אלה שדרשו את חקירתו.
נרשמה הודעת ב"כ המשיבות שחקירתו תהיה קצרה ונועדה אך להבהיר מספר עניינים המפורטים בחוות דעתו מיום 19.12.10. מובן שהזכות לחקור אותו תהיה גם לב"כ המבקשים.
במועד הדיון ייחקרו המצהירים מטעם שני הצדדים ובאי כח הצדדים יכלכלו את עניינם באופן שהחקירות תסתיימנה בתום יום הדיונים.
בשולי ההחלטה יצויין כי בשלב מוקדם יותר של הדיון עמדה על הפרק אפשרות של מתן פסק דין על יסוד החומר המצוי בתיק בית המשפט (לרבות חוות דעתו של השמאי האושנר). אם תושג הסכמה בעניין זה בין ב"כ הצדדים הם יגישו הודעה מתאימה ותינתן החלטה ביחס לאופן ומועדי הגשת או שמיעת הסיכומים.
ניתנה והודעה היום ד' אדר א תשע"א, 08/02/2011 במעמד הנוכחים.
אלכס קיסרי, שופט
הוקלד על ידי: מאירה שיינברג
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת