- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ראובן ואח' נ' בן לולו ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום באר שבע |
39571-04-12
3.7.2012 |
|
בפני : משה הולצמן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. מיכאל ראובן 2. מיכל ראובן |
: 1. טל בן לולו 2. יהודה בן לולו |
| החלטה | |
החלטה
החלטה זו ניתנת בבקשות מס' 3, 4 ו-5 שהוגשו לתיק זה ביום 2.7.2012.
בבקשה מס' 3 ביקשו הנתבעים להורות על איחוד הדיון שנקבע בתיק זה עם התביעה הכספית שהוגשה על ידם במסגרת ת"א 31686-06-12 בבית משפט השלום בבאר שבע, ולנהל את הדיון המאוחד בסדר דין רגיל.
בתגובתם (שהוגשה בבקשה מס' 5) הודיעו התובעים כי יש מקום להורות על איחוד הדיון בתיק זה עם התביעה הנ"ל שהגישו הנתבעים (ואשר הומצאה להם זה מקרוב ולפיכך טרם חלף המועד להגשת כתב הגנה, כך לפי הטענה), וזאת מהטעם שהמסכת העניינית הינה זהה ומן הראוי לברר את המחלוקות שהעלו הצדדים במאוחד, וכן הוסיפו וטענו כי יש מקום לצרף לדיון בתיקים הנ"ל את ההתנגדות שהוגשה מטעמם לבקשה לביצוע שטר שהוגשה על ידי הנתבעים במסגרת תיק הוצאה לפועל שמספרו 14-04229-12-3, אשר נקבעה לדיון בפני כב' הרשם יניב בוקר ליום 10.10.2012 במסגרת ת"ט 4117-05-12, וכן כי יש לערוך את הדיון בתיקים הנ"ל בסדר דין מהיר.
לאור האמור לעיל נראה כי יש מקום לדון במאוחד בכלל התובענות התלויות ועומדות בין הצדדים.
יחד עם זאת, מכיוון שהבירור בתביעה שהוגשה על ידי הנתבעים, על פי סכום התביעה, הינו מעבר לגבולות סמכותי העניינית כרשם בכיר (וראו לעניין זה את סעיף 85א.(א) לחוק בתי המשפט (נוסח משולב), התשמ"ד- 1984), הרי שעל הצדדים לפנות בעניין הנדון למותב אשר ייקבע במסגרת התביעה שהגישו הנתבעים (ת"א 31686-06-12).
לאור האמור לעיל, ב"כ הצדדים יגישו הודעה משותפת לתיק זה, בתוך 14 ימים ממועד מתן החלטה זו, ולפיה בכוונתם לפנות לאלתר בבקשה משותפת במסגרת התיק שנפתח בתביעה שהגישו הנתבעים לצורך איחוד הדיון בכל העניינים התלויים ועומדים בין הצדדים, ואשר מן הראוי לבררם במאוחד, או ליתן הודעה לגבי כל הסדר דיוני אחר לגבי הדיון בתובענות הנ"ל, ולאחר הגשת ההודעה אדרש למתן החלטה לגבי המשך ההליכים בתיק זה.
מנימוקי בקשת ב"כ התובעים ועל יסוד הסכמת הצדדים הנני דוחה את הדיון שנקבע בתיק זה ליום 20.9.2012, בשעה 10:00 (הדיון שנקבע ליום 13.9.2012, מבוטל).
פגרת בתי המשפט הינה במסגרת הימים לצורך הגשת ההודעה הנ"ל מטעם הצדדים.
קובע לתזכורת פנימית ביום 18.7.2012.
המזכירות תודיע לב"כ הצדדים.
ניתנה היום, י"ג תמוז תשע"ב, 03 יולי 2012, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
