חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

קוברי נ' שוורץ ואח'

: | גרסת הדפסה
ה"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
38269-04-20
4.3.2021
בפני השופטת:
נאוה ברוורמן

- נגד -
מבקש:
נתנאל טוביה קוברי
עו"ד אביר בראל
משיבים:
1. סטוארט דוד שוורץ
2. ירח שוורץ

עו"ד שחר בוטון
פסק דין

 

 

מונחת בפניי תביעה שהוגשה במסגרת המרצת פתיחה, שעניינה בסעד הצהרתי לביטול הסכם שכירות שנחתם בין הצדדים.

 

רקע:

 

  1. הליך זה הוגש במסגרת המרצת פתיחה, על ידי מר נתנאל טוביה קוברי (להלן: "המבקש" ו/או "השוכר"), כנגד סטוארט דוד שוורץ וירח שוורץ (להלן: "המשיבים" ו/או "המשכירים").

     

    תביעה זו יסודה בהסכם שכירות שנחתם בין הצדדים ביום 20.06.2019 (להלן: "הסכם השכירות").

     

    תקופת השכירות הינה מיום 24.06.2019 ועד ליום 23.06.2021 (להלן: "תקופת השכירות").

     

    המבקש שכר מהמשיבים דירה ברחוב בוסתנאי 2 בתל-אביב (להלן: "הדירה" ו/או "המושכר"), תמורת 13,500 ₪ עבור כל חודש.

     

  2. על מנת שלא נמצא חסרים, השוכר לא פגש את המשכירים מעולם.

     

    המשיבים טוענים כי הם תושבי אנגליה, ולכן הם לא התייצבו לעדות בבית המשפט.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>