- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פש"ר 14976-10-15
|
פש"ר בית המשפט המחוזי חיפה |
14976-10-15
21.10.2015 |
|
בפני השופט: חננאל שרעבי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקש/החייב: אביגדור יעקבי |
משיב: כונס נכסים רשמי מחוז חיפה והצפון |
| החלטה | |
הנני ממנה את עו"ד שירי ולטמן (בכפוף להסכמתה) נאמנת זמנית לביצוע הליכי הצעת הסדר לפי סעיף 19א' לפקודה.
ככל שלנאמנת המוצעת יש התנגדות למינוי, תודיע לביהמ"ש תוך 10 ימים מהיום.
על הנאמנת הזמנית להפקיד במשרדי הכונ"ר התחייבות עצמית על סך 50,000 ₪ להבטחת מילוי תפקידה.
על הנאמנת הזמנית לפרסם בעיתון יומי בעל תפוצה ארצית (הארץ, ידיעות אחרונות, מעריב) וכן במקומון באזור מגורי החייב הודעה על הצעת ההסדר, הזמנה להגיש תביעות חוב ומועד אסיפת נושים.
הנאמנת הזמנית תשלח, תוך 10 ימים ממועד מינויה, בדואר רשום עם אישור מסירה, לכל הנושים המפורטים בדו"ח על חובות ונכסים שהוגש מטעם החייב, ישירות לכתובתם האישית ובנוסף לבאי כוחם במידה והם מיוצגים, ולכל תיקי ההוצאה לפועל המתנהלים כנגד החייב, העתק החלטה זו בצירוף הודעה לפיה עליהם להגיש לנאמנת הזמנית בתוך 60 ימים תביעת חוב וכן הודעה על מועד אסיפת נושים, שמועדה 20 ימים לאחר מכן.
במקביל תודיע הנאמנת הזמנית במכתב רשום עם אישור מסירה, או במסירה אישית עם אישור מסירה לכונ"ר, על מועדי אסיפת הנושים והדיון שנקבע.
הכונ"ר יפרסם באתר הכונס הרשמי הודעה על הגשת הצעת ההסדר, פרטי הנאמנת הזמנית שמונתה, המועד להגשת תביעות חוב לנאמנת הזמנית, מועד אסיפת הנושים ומועד הדיון שנקבע.
באסיפת הנושים ידון גם אישור מינויה של הנאמנת הזמנית כנאמנת לצורך בדיקת תביעות החוב והמשך הליכי ההסדר.
החלטת אסיפת הנושים תומצא לבית המשפט על מנת שתמונה נאמנת לצורך ביצוע ההסדר לבדיקת תביעות החוב.
החייב יישא בכל הוצאות הליך אישור הצעת ההסדר, לרבות פרסום המודעה בעיתונות, משלוח ההודעות לנושים, אגרות וכן הוצאות הנאמנת (לרבות הנאמנת הזמנית).
על הנאמנת הזמנית לדווח לבית המשפט אם הושגה הסכמת הנושים להצעה האמורה, וכן תגיש בקשה למתן הוראות, ככל שיידרש.
תנאי לעיכוב הליכי הוצל"פ נגד החייב עד למועד הדיון, יהא כנגד הפקדת סך של 50,000 ₪ בחשבון נאמנות שתפתח הנאמנת הזמנית.
רק לאחר שיופקד הסכום האמור, יינתן צו עיכוב הליכי הוצל"פ.
כמו כן מותנה צו עיכוב הליכי הוצל"פ בהפקדת סך של 2,500 ₪ מדי חודש, עד ה-10 בכל חודש, בחשבון נאמנות שתפתח הנאמנת הזמנית. לא יופקד סכום חודשי כלשהו, תודיע הנאמנת לבית המשפט ויבוטל עיכוב הליכים נגד החייב, ללא צורך במתן החלטה נוספת.
דיון בהצעת ההסדר נקבע ליום 1.5.16 בשעה 10:00.
המזכירות תמציא העתק ההחלטה לב"כ הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
