ת"א
בית משפט השלום ירושלים
|
6506-06
26/12/2010
|
בפני השופט:
תמר בר-אשר צבן
|
- נגד - |
התובע:
1. אבנר פרץ 2. מירב פרץ
|
הנתבע:
1. הולילנד פארק בע"מ 2. ש.ר.ת.ן בע"מ
|
|
החלטה
בפתח הדיון הבהרתי לבאי כוח הנתבעות כי כוונתי הייתה לשאול אם ישנה הסכמה לכך שהנתבעת 1 תשלם לתובעים את הסכום שנקבע בחוות דעת המומחה מטעם בית משפט מיום 28/5/2008.
ב"כ התובעים לא התייצב ככל הנראה בשל טעות כלשהי, ולפיכך שמעתי רק את באי כוחם של הנתבעות.
א.התביעה נגד הנתבעת 1 (הולילנד פארק)
לאור הסכמת הצדדים כאמור בהודעתם מיום 27/11/2010 אכן לא ברורה בקשת התובעים למתן הוראות מיום 20/7/2010. עוד יוער כי התביעה מלכתחילה הייתה לסעד כספי בלבד ולא כללה תביעה לביצוע תיקונים בדירה.
לפיכך, התובעים יודיעו עד יום 16/1/2011 אם הם מסכימים לכך שייפסק הסכום שנקבע בחוות דעת המומחה מטעם בית משפט מיום 28/5/2008 ובמקרה כאמור, יודיעו גם את עמדתם בעניין פסיקת הוצאות, בשים לב לאופן התנהלות התובענה ובכך שמדובר בתיק משנת 2006 אשר טרם בא לידי סיום.
הנתבעת 1 תגיב להודעת התובעים לכל המאוחר עד יום 31/1/2011.
ב.התביעה נגד הנתבעת 2 (ש.ר.ת.ן. בע"מ)
לאור טענות ב"כ הנתבעת 2, יודיעו התובעים עד יום 16/1/2011 מדוע לא תימחק התביעה נגד הנתבעת 2 מחמת חוסר מעש. כמו כן יטענו התובעים בעניין האפשרות של חיובם בהוצאות במקרה של מחיקת התביעה נגד הנתבעת 2.
אם לא יסכימו התובעים למחיקת התביעה נגד הנתבעת 2, תהיה הנתבעת 2 רשאית להגיב לכך עד יום 31/1/2011. בנוסף לכך עד מועד זה תהיה רשאית להתייחס לשאלת חיוב התובעים בהוצאות בעניין התביעה נגדה.
התיק יובא אלי ביום 31/1/2011 למתן החלטה.
ב"כ הנתבעת 1 יישלח עותק מהפרוטוקול ומהחלטה לב"כ התובעים.
ניתנה והודעה היום י"ט טבת תשע"א, 26/12/2010 במעמד הנוכחים.
תמר בר-אשר צבן, שופטת
הוקלד על ידי: דלית גולן
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת