חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

עאסלה נ' שושנה

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
8300-11-08
24.6.2010
בפני :
אביטל רימון-קפלן

- נגד -
:
נור עאסלה
:
יצחק שושנה
החלטה,החלטה

החלטה

בהמשך לאסמכתאות ולחישובים שצירפו הצדדים, תוקדש הישיבה לקביעת המוסכמות בעניין סכומי הרכיבים וכן יערך ניסיון למצות את המחלוקת בכללותה בהסכמה.

ככל שזה לא יעלה יפה, תינתן החלטה על הגשת תצהירי עדות ראשית במחלוקות שנותרו בין הצדדים.

ניתנה והודעה היום י"ב תמוז תש"ע, 24/06/2010 במעמד הנוכחים.

אביטל רימון-קפלן, שופטת

החלטה

1.הואיל ובגין שני הרכיבים של שכר מינימום ושעות נוספות עתר התובע לסך הכולל של 42,142 ₪ והואיל ועל פי שיטתו לפי היקף עבודתו בהיקף של 8.5 שעות כנטען על ידו הוא זכאי להפרש של 42,170 ₪ לא כולל תוספת וותק, אינני מקבלת את חישובי התובע ככל שהם מבוססים על הסכומים הנקובים בהערתו ומובהר בזאת כי בהינתן כתב התביעה בתיק שבנדון, גדר המחלוקת הכספית שבין הצדדים כעולה מחישובי שניהם אינו עולה על 42,142 ₪.

2.כעולה מכתבי הטענות בתיק זה, הפלוגתא העיקרית שבין הצדדים היא האם כטענת התובע הוא הועסק בפועל 8.5 שעות, לא כולל חצי שעה הפסקה ליום או שמא כטענת הנתבע התובע הועסק 7.5 שעות ליום לא כולל חצי שעה הפסקה.

3.כפועל יוצא מזה חלוקים הצדדים ביניהם בשאלה האם, כפוף לתקופת ההתיישנות, התובע זכאי להפרשי שכר ואם כן באיזה סכום?

4.כמו כן, חלוקים ביניהם הצדדים בשאלה האם נותרו לזכות התובע הפרשי דמי הבראה כפוף לתקופת ההתיישנות, ואם כן באיזה סכום.

5.בנוסף, ובכפוף להיקף שעות העבודה, חלוקים הצדדים ביניהם בשאלה האם התובע זכאי, בכפוף לתקופת ההתיישנות, להפרשי הפרשות לקרן פנסיה וקרן השתלמות ואם כן באיזה סכום.

6.בנוסף לאמור, חלוקים ביניהם הצדדים בשאלה האם התובע זכאי להפרשי החזרי הוצאות נסיעה, כפוף לתקופת ההתיישנות ואם כן באיזה סכום ולשאלה האם התובע זכאי, לתוספת וותק, כפוף לתקופת ההתיישנות, עד לחודש 6/08 ובגין חודש 7/08 ואם כן באיזה סכום.

7.לאחר שהובהרו עמדות הצדדים בכל הנוגע לגרסאותיהם וחישוביהם כפי שהומצאו לתיק בית הדין, אני מורה כי לאור המחלוקות כאמור לעיל, הצדדים יגישו את העדויות הראשיות של כל עדיהם (לרבות בעלי הדין) בתצהירים אליהם יצרפו את כל המסמכים שבכוונתם להסתמך עליהם.

העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני בידי הצד המגיש אותם.

8.סדר הגשת התצהירים והעתקי המסמכים יהיה זה: התובע תוך 30 יום מהיום.

הנתבע תוך 30 ימים מיום קבלת תצהירי התובע. לא הוגשו תצהירי התובע במועד, תמחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב – 1991. לא הוגשו תצהירי הנתבע במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת ב"כ הנתבע להביא ראיות.

9.הפגרה לא תבוא במנין הימים כאמור לעיל.

10.על המצהירים יהיה להתיצב לחקירה על תצהיריהם במועד שיקבע להוכחות.

11.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בה"ד, במועד הגשת תצהיריו, בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בה"ד במועד שיקבע כאמור. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר.

11.התיק יובא לעיוני ביום 15/9/10, לבדיקת הגשת תצהירי התובע וקביעת מועד להוכחות, בכפוף לכך.

ניתנה והודעה היום י"ב תמוז תש"ע, 24/06/2010 במעמד הנוכחים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>