- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ס"ע 6674-08-15
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
6674-08-15
28.3.2016 |
|
בפני הרשמת: מרב חבקין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע: MICHAEL ADAR |
נתבעים: 1. וורקה עובדים כח אדם ופרויקטים בע"מ ח.פ. 514615962 2. חץ אקולוגיה בע"מ 3. אסי בסין |
| פסק דין | |
(חלקי) |
כנגד הנתבעת 1
1.ביום 3/8/15 הגיש התובע תביעה כנגד הנתבעים.
יצוין כי ביום 14/1/16 הוגש כתב תביעה מתוקן.
2.בשלב הראשון הייתה הנתבעת 1 מיוצגת והגישה בקשה לארכה להגשת הגנה אך ביום 30/11/15 ובטרם הוגש כתב הגנה שוחרר ב"כ מייצוג. עד עתה לא הגישה הנתבעת 1 כתב הגנה וכן לא התייצבה לדיון שנקבע להיום. עיון במאגר המידע הממוחשב מלמד כי הזמנה לדיון שנקבע להיום חזרה בציון "לא ידוע במען" הגם שמדובר בכתובת שצוינה בהודעת ב"כ דאז.
3. בנסיבות אלה, אני נעתרת לבקשה. בהתאם לתקנה 43 (א) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) התשנ"ב – 1991, ניתן בזאת פסק דין כנגד הנתבעת 1, בהיעדר הגנה וזאת על יסוד כתב התביעה בלבד.
4.אני מחייבת את הנתבעת 1 לשלם לתובע בתוך 30 ימים מיום שיומצא לה פסק הדין את הסכומים הבאים:
4.1פיצוי פיטורים בסך 7,750 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.2תמורת הודעה מוקדמת בסך 4,000 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.3דמי הבראה בסך 4,230 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.4פדיון חופשה בסך 4,000 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.5פיצוי בגין אי מתן הודעה על תנאי עבודה בסך 2,000 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.6פיצוי בגין העדר הפרשות לקרן פנסיה בסך 5,850 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.7 הפרשות לקרן השתלמות בסך 1,722 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.8 הפרשי שכר עבודה וגמול שעות נוספות בסך 10,000 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
4.9 דמי חגים בסך של 2,400 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (3/8/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
בנוסף תישא הנתבעת 1 בהוצאות התובע ושכ"ט עו"ד בסך של 2,500 ₪ אשר ישולמו כאמור ברישא שאם לא כן יישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד התשלום המלא בפועל.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
