חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סע"ש 63085-12-1220 אלמסי סופר סמדר נ' קרוקר אינטרנשיונל בע"מ

תאריך פרסום : 26/04/2015 | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה באר שבע
63085-12-12
20/04/2015
בפני שופט:
שופט יוחנן כהן – אב"ד

- נגד -
התובעת:
אלמסי סופר סמדר
עו"ד גיא אבני
הנתבעת:
קרוקר אינטרנשיונל בע"מ
עו"ד דוד אבידן
פסק דין

 

 

1.התובעת עבדה במשך למעלה מ-5 שנים בתפקידים שונים בחנות אופנה שמפעילה הנתבעת בקניון הנגב בבאר שבע. בפנינו תביעתה לתשלום גמול שעות נוספות, פיצוי בגין אי הפרשה לפנסיה, פיצוי בגין פיטורים שלא כדין, פידיון חופשה שנתית והפרש פיצויי פיטורים.

 

2.מטעם התובעת העידה היא עצמה. מטעם הנתבעת העידה הגב' אתי לוי – מנכ"לית הנתבעת.

 

העובדות אשר אינן שנויות במחלוקת

 

3.הנתבעת הינה רשת חנויות אופנה, המפעילה חנות אופנה בקניון הנגב בבאר שבע (להלן: "החנות").

 

4.התובעת החלה לעבוד בנתבעת ביום 1/8/06. בתקופה שבין ה-1/8/06 ועד 12/08, עבדה התובעת כעובדת החנות. החל מחודש 1/09 עברה התובעת לנהל את החנות וזאת עד לסיום עבודתה ביום 31/12/11.

 

5.מאחר ולא נחתם בין הצדדים הסכם עבודה, ולא הוצג לנו מסמך בכתב אחר המתאר את השכר עליו הוסכם, נתאר תחילה, כקביעה עובדתית, את השכר אותו קיבלה התובעת בפועל על פי תלושי השכר, שצורפו כולם לכתב התביעה ולתצהיר התובעת.

 

6.על פי התלושים בתקופה שמחודש 8/06 ועד 12/08, שילמה הנתבעת לתובעת שכר שעתי (תחילה בתעריף שעתי בסך 19.30 ₪), בצירוף גמול שעות נוספות ועמלות בגין מכירה. ב-9/07 הועלה השכר השעתי ל-24 ₪.

 

ב-1/09, עם מעברה של התובעת לשמש כמנהלת החנות, הועלה שכרה ל-5,000 ₪ לחודש, וב-4/09 הועלה שוב ל-5,400 ₪. בתקופה הנ"ל שמחודש 1/09 עד 11/10, חדלה הנתבעת לשלם לתובעת גמול שעות נוספות. החל מחודש 12/10, החלה הנתבעת לפצל את שכרה של התובעת כך שבמקום שכר יסוד בסך של 5,400 ₪ (ששולם עד חודש 11/10), שולם לתובעת שכר יסוד בסך של 4,400 ₪ וכן רכיב שעות נוספות גלובליות בסך של 1,000 ₪.

 

7.ביום 9/11/11, נמסר לתובעת מכתב מאת מנהל הרשת – מר יניב גל, הנושא כותרת: "חריגה משעות התקן" (ראה נספח א/3 לכתב התביעה).

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ