סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
49292-01-16
15/07/2016
|
בפני השופטת:
יפית זלמנוביץ גיסין
|
- נגד - |
התובע:
פאדי מוחמד אבראהים אבו עון עו"ד איהב עומרי
|
הנתבעת:
הזקן והים ביפו בע"מ עו"ד אליאסף אוחיון
|
החלטה |
בפני בקשה לעיון חוזר בהחלטתי מיום 12.7.2016.
הקדמה
1.ביום 12.7.2016 התקיים דיון מוקדם בתובענה. התובע לא התייצב לדיון, על אף שבא כוחו הגיש מבעוד מועד בקשה לבית הדין להנפיק לו זימון אישי.
2.לטענת ב"כ התובע, כעולה מפרוטקול הדיון, אי התייצבות התובע נבעה ממניעות בטחונית שנמצאת בתוקף והתובע ובאי כוחו פועלים להסרתה.
3.עוד ציין ב"כ התובע במהלך דיון קדם המשפט, כי טרם ביצע גילוי מסמכים וכי ביקש ארכה להגשת תצהיר גילוי המסמכים. לשאלתי השיב ב"כ התובע שלא היה מודע להחלטתי שניתנה ביום הגשת הבקשה, לפיה קיום דיון מוקדם ללא שכל המסמכים הנוגעים לתובענה דנן יהיו בפני הצד שכנגד ובמידת הצורך בפני בית הדין תעקר מתוכן את הדיון ועל כן נדרשו הצדדים להשלים את מלאכת הכנת הגילוי והעיון במסמכים עד מועד הדיון.
4.בהחלטתי שניתנה בתום הדיון הוריתי לתובע להמציא תצהיר מטעמו לו יצורף אישור מת"ק בדבר הסיבה בשלה לא התייצב לדיון.
5.עוד קבעתי, כי על התובע להמציא תצהיר גילוי מסמכים חתום וערוך כדין בצירוף המסמכים עצמן בתוך 45 ימים וכי "בשל מחדלו של התובע אשר לא מילא אחר החלטתי זו לא ניתן היה לקיים דיון עניני בתביעתו, חרף התייצבות בא כוחו לדיון היום. בשל כך אני מחייבת אותו בהוצאות הנתבעת בסך של 2,000 ₪ אשר תשולמנה בתוך 30 ימים מהיום".
6.התובע הגיש בקשה לעיון חוזר בהחלטתי המחייבת אותו בהוצאות. הנתבעת הגיבה למחרת היום לבקשתו זו.
דיון והכרעה
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת