סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
46655-04-14
20/04/2016
|
בפני השופטת הבכירה:
מיכל לויט
|
- נגד - |
תובע:
אלדד בר תמיר עו"ד שי אדרי וסתיו מוסקט
|
נתבעים:
1. בטי בם בע"מ ח.פ. 511033474 2. מירון רכטמן 3. אמיר אטקין 4. איתן גידרון
עו"ד אבי הורוביץ
|
פסק דין |
1.בהתאם להסמכת הצדדים לפסוק לפשרה על פי סעיף 79א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], התשמ"ד- 1984, כפי שניתנה במעמד הדיון מיום 12.4.16 ובהתאם להסכם הפשרה שהוגש לתיק בית הדין במעמד הדיון, על כל תנאיו, על יסוד כל החומר בתיק ולאחר ששמענו את טיעוני באי כוח הצדדים, הרינו פוסקים כי סכום הפשרה יעמוד על 80,000 ₪ כפיצויי פיטורים.
סכום הפשרה ישולם ב-10 תשלומים חודשיים שווים ורצופים בסך 7,500 ש"ח כל תשלום, ותשלום נוסף ואחרון בסך 5,000 ש"ח.
התשלום הראשון ליום 15.5.16 והיתרה בכל 15 לחודש קלנדרי שלאחריו.
2.התשלומים יבוצעו באמצעות 11 המחאות שירשמו לפקודת ב"כ התובע, עו"ד שי אדרי. ההמחאות ימסרו כולן יחד במשרדו ,ברח' סוטין 22 ת"א וזאת עד למועד פירעון ההמחאה הראשונה.
3.לא יפרע תשלום במועדו, תעמוד יתרת סכום הפשרה לפירעון מיידי, נושא הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממועד הגשת התביעה (04/14) ועד למועד התשלום המלא בפועל.
איחור של 10 ימי עסקים לא יהווה איחור לצורך הפעלת הסנקציה בסעיף זה.
4.הנתבעים 2 – 4 יהיו ערבים באופן אישי ובחתימתם על גבי ההמחאות שימסרו כאמור, וזאת עד לגובה של 70,000 ₪.
5.התביעה כנגד הנתבעים 2 – 4 נדחית.
6.המזכירות תבדוק אם התקיימו התנאים המזכים בהחזר אגרה, בהתאם לתקנות בית הדין לעבודה (אגרות), התשס"ח - 2008, ותשיב, באמצעות ב"כ התובע, אגרת בית הדין בהתאם, כהליך שהסתיים בטרם נשמעו בו הוכחות.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת