ת"פ
בית משפט השלום אשדוד
|
584-08
18/08/2010
|
בפני השופט:
רובין לביא
|
- נגד - |
התובע:
אברהם זגרון על יד עו"ד אורינוב
|
הנתבע:
מ.י. פרקליטות אשקלון
|
|
החלטה
לצערי, משום מה מצא הסנגור לנכון להודיע רק עתה, כי הגיש כבר ביום 22.2.10 בקשה לבית המשפט המחוזי להבהרת פסק הדין שניתן על ידו בשאלת סמכות ביטול גזר הדין וכי אף ניתנה החלטה של כב' השופט ביתן בעניין זה.
לגופו של עניין, גם מעיון בהחלטת כב' השופט ביתן עולה כי ביטול גזר הדין נתון לשקול דעת בית משפט השלום.
בהחלטתי מיום 28.7.10, שניתנה בנוכחות הצדדים, קבעתי כי הואיל ואין הסכמה של הפרקליטות לשינוי גזר הדין , הוא לא יבוטל , וזאת לא רק בשל נוסח סעיף 213 לחסד"פ [נ"מ] התשמ"ב-1982 אלא בשל עיקרון סופיות הדיון והתפיסה שאין בית משפט יושב כערכאת ערעור על עצמו.
בנסיבות כאמור, אין מקום לבקשה זו, גם לאחר שהובאה בפני תגובת ההבהרה של כב' השופט ביתן, וזאת אף מבלי להיכנס לשאלת הסמכות.
העתק החלטה זו לצדדים ולכב' הנשיא אלון בימ"ש מחוזי ב"ש .
ניתנה היום, ח' אלול תש"ע, 18 אוגוסט 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת