מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> החלטה בתיק תא"ק 5894-09 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק תא"ק 5894-09

תאריך פרסום : 11/02/2013 | גרסת הדפסה
תא"ק
בית משפט השלום ירושלים
5894-09
23/10/2012
בפני השופט:
תמר בר-אשר צבן

- נגד -
התובע:
חב' אלראמי מוטורס בע"מ
הנתבע:
חב' אלראמי מוטורס בע"מ
החלטה

לאחר עיון בבקשת הרשות להתגונן, בתשובת התובעת ובתגובת הנתבעת, הגעתי לכלל מסקנה כי יש לאפשר לנתבעת להתגונן מפני התביעה. זאת גם בשל טענות ההגנה שהעלה הנתבע ומאחר שבשלב זה לא נבחנת שאלת סיכויי ההגנה, וגם בשל הספק אם ניתן לראות בתביעה משום תביעה לסכום קצוב.

בנוסף לכך, נראה כי ראוי שהתובענה תתברר בסדר דין רגיל, ולפיכך המזכירות תסב את התביעה לתביעה בסדר דין רגיל.

כדי ליעל את ההליכים בתביעה, יושלמו ההליכים המקדמיים ויוגשו תצהירי עדות ראשית, עוד קודם לקדם המשפט ולפיכך ניתנת בזה החלטה כלהלן:

1.         הצדדים יסיימו הליכי גילוי במסמכים ועיון בהם, וכן ומתן תשובות לשאלונים עד יום 31.5.2012.

אם למי מהצדדים יש השגה לעניין הליכים אלו, יודיע על כך בכתב לבית המשפט.

2.         העדויות הראשיות של הצדדים ועדיהם בתיק זה, לרבות חוות דעת מומחים, אם יש כאלה, יוגשו בתצהירים.

            לתצהירים יצורפו העתקים של כל מסמך שכל צד מבקש להגיש.

3.         הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו כקבילים, כל עוד לא תהיה לכך התנגדות של הצד שכנגד. אם תהיה התנגדות, יחליט בית המשפט לאחר שמיעת באי כוח הצדדים.

4.         אם לא יעלה בידי מי מהצדדים להגיש תצהיר מטעם אחד מעדיו, יגיש בקשה מתאימה בצירוף תצהיר שיכלול את פרטי העד, את נושא עדותו ואת הסיבה לכך שלא ניתן היה להגישה בתצהיר, כולל הניסיונות והפעולות שנעשו בקשר לכך.

5.         כל אחד מהמצהירים יתייצב לחקירה נגדית על תצהירו במועד שייקבע לשמיעת ההוכחות, אלא אם כן הצד שכנגד יודיע שהוא מוותר על חקירתו.

6.         תצהירי עדות ראשית מטעם התובעת יוגשו עד יום 31.7.2012.

            תצהירי עדות ראשית מטעם הנתבעת יוגשו עד יום 30.9.2012.

            ימי הפגרה יובאו במניין הימים.

            הצדדים יגישו את תצהיריהם במקביל לבית משפט ולצד שכנגד.

            בעל-דין המגיש תצהירים שהיקפם עולה על עשרים עמודים, לרבות נספחי התצהירים, יגיש במקביל עותק נייר כרוך ומסומן של תצהיריו. עותק הנייר יימסר במישרין במזכירות בית המשפט (ולא בקבלת קהל), לידי הגב' לירון אדרי.

7.         קדם משפט ביום 23.10.2012 בשעה 9:30.

ניתנה היום, ב' באייר תשע"ב, 24 באפריל 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ