ת"א
בית משפט השלום הרצליה
|
29627-01-10
21/09/2010
|
בפני השופט:
סיגל רסלר-זכאי
|
- נגד - |
התובע:
מירי דניר
|
הנתבע:
עיריית הרצליה
|
|
החלטה למינוי מומחה
1. בהתאם להסכמת הצדדים, אני ממנה בזאת את ד"ר אורן אריאל מרחוב הבנים 14 א' , הוד השרון, טל': 09-7443184/ 09-7443719, כמומחה רפואי מטעם ביהמ"ש בתחום האורטופדיה.
2. המומחה יעיין במסמכים הרפואיים אשר יומצאו לו על ידי ב"כ בעלי הדין, יבדוק את התובעת ויקבע ממצאים לגבי מצבה הרפואי בעקבות התאונות ובמיוחד יקבע:
א. האם לוקה התובעת כיום בנכות עקב התאונה? אם כן, לאיזו תקופה ומהו שיעור הנכות? מהן הנכויות הזמניות שיש לקבוע לתובעת ולאילו תקופות?
ב. האם יש לצפות לשיפור או להחמרה במצבה בעתיד?
ג. מה הן המגבלות התפקודיות של התובעת, אם בכלל?
ד. האם תיזדקק התובעת לטיפולים רפואיים בעתיד? אם כן, מהם סוגי הטיפולים ומהי העלות המשוערת של הטיפולים בהתאם למחירים הנכונים להיום?
ה. המומחה יתייחס, בין היתר, לקשר שבין התאונה ובין מצב התובעת נכון להיום וכן למצבה הרפואי הרלוונטי עובר לתאונה.
ו. המומחה יחווה דעתו בדבר הצורך במינוי מומחים נוספים.
3. על מינויו של המומחה כאמור בהחלטה זו יחולו תקנות פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (מומחים), תשמ"ז-1986.
4. ב"כ בעלי הדין ימציאו למומחה הרפואי את כל המסמכים הרפואיים המצויים ברשותם ואשר נוגעים לתובעת בתוך 30 ימים מהיום. העתק כל פניה אל המומחים יועבר במישרין לצד שכנגד.
5. בשכר טרחת המומחה, בסכום של 4,500 ₪ בתוספת מע"מ, ישאו בשלב זה התובעת והנתבעת בחלוקה שווה ביניהם. שכר הטרחה יופקד בקופת בית המשפט בתוך 30 יום ויהווה תנאי לתחילת עבודת המומחה.
6. המומחה מתבקש ליתן את חוות דעתו בתוך 60 יום מהיום ובכפוף לתשלום שכר טרחתו. המומחה יציין בחוות דעתו מה היו המסמכים הרפואיים שעמדו בפניו.
7.תחשיבי נזק מטעם התובעת יוגשו עד 20 יום לפני מועד הדיון. תחשיבי הנזק מטעם הנתבעים יוגשו עד 10 ימים לפני הדיון.
8.נקבע לישיבת קד"מ ליום 24 ינואר 2011 שעה 08:30.
ניתנה היום, י"ג תשרי תשע"א, 21 ספטמבר 2010, בהעדר הצדדים.