אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> דניס נ' אברהים ואח'

דניס נ' אברהים ואח'

תאריך פרסום : 16/09/2010 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום נצרת
10015-09-09
15/09/2010
בפני השופט:
עירית הוד

- נגד -
התובע:
אברהים דניס
הנתבע:
1. אדמונד אברהים
2. מגדל חב' לביטוח בע"מ

החלטה

1.בהמשך לישיבת יום 4.7.10 ולאחר שלא התקבלה הודעה מהצדדים, מורה על מינויו של ד"ר נורמן דורון כמומחה מטעם בית משפט בתחום האורתופדי ועל מינויו של ד"ר חנא גרזוזי כמומחה מטעם בית משפט בתחום העיניים.

2.התובעת תמציא למומחים כתב ויתור על סודיות רפואית, בצירוף כל יתר המסמכים הרפואיים שבידה, למעט חוות דעת רפואיות וכן העתק החלטה זו, וזאת תוך 20 ימים מהיום.

3.העתק המסמכים הרפואיים שתמציא התובעת למומחים, יומצאו לנתבעים, אשר יהיו רשאים להמציא למומחים את העתקי המסמכים הרפואיים שתמציא להם התובעת.

4.ב"כ התובעת יתאם עם המומחים מועד לבדיקת התובעת, שיחול לאחר המועד בו על הצדדים להמציא למומחים את המסמכים שבידיהם על פי האמור בסעיפים 2 ו-3 שלעיל, והתובעת תתייצב לבדיקה במועד שיקבע וכן תתייצב ותבצע כל בדיקה נוספת כפי שתידרש על ידי המומחים.

6.המומחים יעיינו במסמכים הרפואיים אשר יומצאו להם ע"י ב"כ בעלי הדין, יבדקו את התובעת ויקבעו ממצאים לגבי מצבה הרפואי בעקבות התאונה מיום 30.5.09 ובמיוחד יקבע:

א.האם לוקה התובעת כיום בנכות, ואם כן, לאיזו תקופה ומהו שיעור הנכות?

מהן הנכויות הזמניות שיש לקבוע לתובעת ולאילו תקופות?

ב.האם יש לצפות לשיפור או להחמרה במצבה בעתיד?

ג.מה הן המגבלות התפקודיות של התובעת, אם בכלל - נא לפרט.

ד.האם תהיה התובעת זקוקה לטיפולים רפואיים בעתיד, ואם כן מהם סוגי הטיפולים ומהי העלות המשוערת של הטיפולים האלה לפי המחירים הנכונים היום?

ה. המומחים יתייחסו, בין היתר, לקשר שבין התאונה לבין מצב התובעת נכון להיום.

על מינויו של המומחה כאמור בצו זה יחולו תקנות פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (מומחים), התשמ"ו – 1986.

אני קובעת את שכר טירחת המומחים על סך 4,500 ש"ח כולל מע"מ עבור כל אחד מהמומחים.

בשכר טרחת המומחים תישא הנתבעת ישירות בשלב זה עפ"י חשבונית שתומצא לה ע"י המומחים, ואולם באם יקבע מי מהמומחים כי לא נותרה לתובעת נכות בגין התאונה, תהא הנתבעת רשאית לעתור לקזז את סכום טרחת המומחה מסכום הפיצויים שישולמו לתובעת.

7.המזכירות תמציא עותק ההחלטה למומחים ולבאי כח הצדדים.

ניתנה היום, ז' תשרי תשע"א, 15 ספטמבר 2010, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ