תא"מ
בית משפט השלום באר שבע
|
40386-09-10
19/03/2012
|
בפני השופט:
יעקב פרסקי
|
- נגד - |
התובע:
אלכס דנילוב ע"י ב"כ עו"ד ליאור בלקין
|
הנתבע:
מיכאל מקסימו בסקי ע"י ב"כ עו"ד אילן אבירם
|
|
החלטה
1. לאחר עיון בטענות הצדדים בכל הנוגע למינוי מומחה מטעם ביהמ"ש בתחום השוואת כתבי יד, אני מורה על מינויה של גב' חלד עמליה, מומחית מטעם ביהמ"ש בתחום השוואת כתבי יד.
2. המומחית תיקבע ממצאים לגבי הנתבע, ע"י השוואת כתב היד נשוא המחלוקת ,חתימת השטר, ובמיוחד בהתייחס לשאלה: האם הנתבע הוא זה שחתום על שטר החוב נשוא תיק ההוצל"פ.
3. כחלק מתנאי הבדיקה התובע יעביר למומחית את השטר המקורי. המומחית תציין בחוות דעתה אלו מסמכים היו בפניה לצורך מתן חוות הדעת.
4. בשלב זה יישאו הצדדים בחלקים שווים בשכרה של המומחית וזה יילקח בחשבון הסכומים שיפסקו. שכרה של המומחית לא יעלה על 3,000 ₪ בתוספת מע"מ, הצדדים יפקידו את הפיקדון להבטחת שכר המומחית במזכירות, וזאת בתוך 20 יום. המזכירות לא תוציא כתב מינוי בטרם הופקדו הכספים. ההפקדה הינה מימון ביניים. הצד שיפסיד בתיק, ישלם במסגרת ההוצאות את חלקו של הצד שכנגד בשכר המומחית.
5. חוות הדעת תימסר לביהמ"ש ולבעלי הדין ככל האפשר תוך 30 יום מהיום.
6. בעלי הדין רשאים להפנות למומחית שאלות הבהרה תוך 7 יום ממועד קבלת חוות הדעת והמומחית מתבקשת להשיב תוך 7 יום נוספים.
7. בשלב זה איני קובע מועד לדיון שכן יכול וההכרעה בתיק תיפול בהתאם לקביעת המומחית, אולם הוראות דיוניות נוספות יינתנו לאחר סיום שלב מתן הגשת חוות הדעת ושאלות ההבהרה.
ניתנה היום, כה' אדר תשע"ב, 19 מרץ 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת