ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות עכו
|
19908-10-09
28/04/2010
|
בפני השופט:
ג'מיל נאסר
|
- נגד - |
התובע:
זיאד ג'והר
|
הנתבע:
עארף עבאדי
|
פסק-דין |
פסק דין
המדובר בתביעה כספית בגין דמי שכירות בעקבות טענת התובע לפיה השכיר לנתבע פיגומים לצורכי ביצוע עבודות.
התובע טוען כי הנתבע פנה אליו ושכר ממנו פיגום. התובע טען כי לא קיבל כל תמורה מאת הנתבע. התובע פנה להורים ולדודים של הנתבע אך אלה לא רצו להתערב מאחר ולטענתם הנתבע מסובך בהרבה בעיות. דמי השכירות החודשיים היו 2000 ₪ לחודש ובגין שלושה חודשים + שבוע מגיע לתובע סך 5400 ₪ (למרות שחישוב מדויק מביא לסך של מעל 6000 ₪).
לגירסת הנתבע, הוא אכן קיבל את הפיגום ושילם תמורה של 800 ₪ לחודש. את הסכום מסר הנתבע לבנו של התובע. לאחר כשבוע ימים שילם הנתבע סך נוסף של 800 ₪. הנתבע טוען כי בגין מלוא תקופת השכירות מגיע לתובע סך נוסף של 1600 ₪ בלבד והוא אכן פנה אל התובע בביתו וביקש לשלם סכום זה, אך התובע ובני משפחתו צעקו עליו וביזו אותו. לגירסת הנתבע, דמי השכירות החודשיים היו סך של 800 ₪ בלבד ולכן מגיע לתובע דמי שכירות בגין חודשיים בלבד ולא מעבר לכך, בסך כולל של 1600 ₪.
לאחר ששקלתי את כל טענות הצדדים ולאור התרשמותי הישירה מעדויות בעלי הדין, הגעתי למסקנה לקבל את התביעה בחלקה ואני מחליט לחייב את הנתבע לשלם לתובע לסילוק מלא וסופי של תביעתו את הסך 2750 ₪ לתשלום תוך 30 יום מהיום.
המזכירות תעביר העתק מפסק הדין אל הצדדים.
ניתן היום, י"ד אייר תש"ע, 28 אפריל 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת