ביום 14.1.15 התקיים בפני דיון בתיק זה. במסגרת הדיון הגיעו הצדדים להסכמה כי עניינה של המערערת יושב אל הוועדה הרפואית לעררים (נכות כללית) על מנת שזו תבחן את תלונותיה בנוגע לכאבי הראש, ותתייחס גם לקביעה של המומחה הרפואי ד"ר זאב זינרייך מיום 19.1.2014 לפיה ייתכן והסיבה לכאבי הראש והעין נובעים ממיגרנות. כמו כן הועדה תשקול האם בגין כאבי ראש ומיגרנות אלה יש להתאים למערערת נכות רפואית.
המערערת הסכימה לכך, אך סבורה כי יש להחליף את הרכב הועדה וזאת מהטעמים הבאים:
א. הוועדה אשר התכנסה מכוח פסק דין, לא פעלה בהתאם להוראותיו.
ב. הוועדה סיכמה את מסקנותיה ללא נוכחות ובאופן לקוני, וזאת ללא התייחסות למקור הכאב.
ג. מדובר בוועדה הנעולה בדעתה, אשר לא תשנה את מסקנתה כי למערערת מגיעים אחוזי נכות נוספים.
3.לטענת המשיב, אין מקום לשנות את הרכב הועדה. וזאת מהטעמים הבאים:
א. במקר הזה לא מתקיימות נסיבות בגינן יש להורות על החלפת הרכב הועדה.
ב. אין חשש למשוא ולא מדובר בוועדה שנעולה בקביעתה . מדובר בוועדה שהפנתה למומחה חיצוני ועל כן אין כל הצדקה להחליף את ההרכב הנ"ל.
4.לאחר ששקלתי את טענות הצדדים מצאתי כי אין מקום להשיב את עניינה של המערערת לועדה בהרכב חדש.
מדובר בועדה שהתכנסה מכוח פסק דין (ב"ל 9579-01-13 כב' השופטת חופית גרשון) ולא פעלה על פי הנחיות פסק הדין ובהחלטתה נפלה טעות משפטית, ולפיכך מתעוררת השאלה האם יש מקום שבית הדין יורה על החלפת הרכב הועדה.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.