חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

בר אל מגי(מאגולי מלכה) נ' "איי איי ג'י" חברה לביטוח בע"מ

תאריך פרסום : 23/03/2011 | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום אשדוד
1678-09
07/03/2011
בפני השופט:
חיים חדש

- נגד -
התובע:
בר אל מגי(מאגולי מלכה)
הנתבע:
"איי איי ג'י" חברה לביטוח בע"מ

החלטה

1.ביום 6/5/10 מונה הפרופ' יזהר פלומן כמומחה רפואי מטעם ביהמ"ש, בתיק זה בתחום האורטופדי והתבקש בין היתר לבדוק את התובעת, לקבוע ממצאים לגבי מצבה הרפואי, לקבוע אחוזי נכות ככל שנגרמו לה בעקבות התאונה נשוא התובענה ולהעביר חוות דעת לביהמ"ש, בתוך 90 יום.

2.על סמך מתווה זה, נקבעו מועדים לישיבת קדם המשפט היום, כאשר עד אליה אמורים הצדדים להגיש תחשיבי נזק, בין היתר על סמך ממצאי חוות הדעת.

3.המומחה בדק את התובעת בחודש אוגוסט 2010 ומשנתמהמהה הגשתה של חוות הדעת, עתר ב"כ התובעת למתן צו למומחה וביום 29/12/10, מתוך התחשבות בין היתר גם בעומס המוטל על הרופא, אך כדי שלא לגרום להתייתרות ישיבת קדם המשפט היום, הורה ביהמ"ש למומחה להגיש את חוות דעתו לביהמ"ש ולצדדים, לכל המאוחר עד ליום 1/2/11.

4.משהתקרב מועד הדיון, נסתבר כי ב"כ התובעת יצר קשר עם משרדו של המומחה, בטלפון וגם באמצעות פקסים כדי לברר מדוע לא מוגשת חוות הדעת ונאמר לו, לדבריו, לבסוף, מפי מזכירתו של המומחה, כי כאשר הוא יתפנה, הוא יגיש את חוות הדעת.

5.חוות הדעת לא הוגשה עד עצם היום הזה והתוצאה היא, כי ישיבת קדם המשפט שנקבעה להיום- התייתרה.

6.ב"כ אחד הצדדים מבקש לבטל את מינויו של המומחה ולמנות מומחה אחר תחתיו וב"כ הצד שכנגד מסכים לכך, בתנאי שלא יחויב בתשלום שכרו של המומחה, בנוסף לתשלום שכרו של המומחה הנוסף שיתמנה.

6.1על כן מבקש ב"כ אחד הצדדים לקבוע, כי הפרופ' פלומן איננו זכאי לתשלום שכר טרחה כלשהו, למרות שבדק את התובעת.

7.צר לביהמ"ש על כי המומחה מטעם ביהמ"ש התעלם משתי החלטות של ביהמ"ש במקרה זה וגרם לכך שישיבת ביהמ"ש היום התייתרה.

8.המומחה מתבקש להודיע לביהמ"ש בתוך 15 יום, אם הוא מעוניין בהמשך מינויו בתיק זה והאם הוא מעוניין בקבלת מינויים מטעם ביהמ"ש בעתיד.

9.ככל שהמומחה מעוניין בהמשך מינויו בתיק זה, הוא מתבקש להגיש את חוות דעתו בתוך 30 יום מהיום.

10.ככל שיודיע המומחה כי איננו מעוניין במינוי, או שלא יוגש דבר בתוך 30 יום מהיום- ימונה מומחה אחר תחתיו וייקבע כי המומחה איננו זכאי לתשלום בגין בדיקתה של התובעת.

10.1ביהמ"ש ייקח זאת בחשבון גם לגבי מינויים עתידיים.

11.התיק נקבע, בלית ברירה, לישיבת קדם משפט נוספת, על פי היומן, ליום 31/5/11 בשעה 12:00.

11.1יתר מרכיבי החלטות ביהמ"ש מן התאריכים 29/12/10 ו-6/5/10 נותרים על כנם, אולם ב"כ התובעת יגישו תחשיבי נזק עד 14 יום לפני מועד הדיון וב"כ הנתבעת- עד 7 ימים לפני מועד הדיון

12.יש לשלוח למומחה, הפרופ' פלומן, רק את החלטת ביהמ"ש, גם באמצעות פקס ועם ווידוא טלפוני של דבר קבלתה על ידו.

13.המזכירות תעלה את התיק ללשכה מיד עם קבלת תשובתו של הפרופ' פלומן או חוות דעתו, או בחלוף 31 יום מהיום , לפי המוקדם.

14.עו"ד הופמן יעביר לעורכת הדין ענבר יוסף עותק מן הפרוטוקול דהיום.

ניתנה והודעה היום א' אדר ב תשע"א, 07/03/2011 במעמד הנוכחים.

חיים חדש, סגן נשיא

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ