ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות ירושלים
|
20522-10-11
30/05/2012
|
בפני השופט:
בן שלו
|
- נגד - |
התובע:
מריאנה ארכנגורודסקי
|
הנתבע:
013 נטויזן בע"מ -חברת תקשורת בינלאומית
|
|
החלטה
עלתה לפני בקשת הנתבעת שהוגשה זה עתה (10:00), לדחיית הדיון הקבוע היום בשעה 12:00. הטעם לבקשה הינו נסיבות רפואיות שלא פורטו בבקשה, אולם לטענת הנתבעת אירעו שעות ספורות עובר למועד הדיון ולפיכך גם נבצר מן הנתבעת למנות נציג אחר שיתייצב לדיון. על פי הנטען בבקשה, הודעה על הנסיבות אף נמסרה לתובעת.
בנסיבות האמורות, הואיל והעדפתם של בתי המשפט היא להביא לבירור האמת, וככל שאמנם הנסיבות הרפואיות אירעו בהתראה כה קצרה כך שהלכה למעשה לא תוכל הנתבעת להציג את הגנתה כראוי במעמד הדיון ואף ספק אם התובעת עצמה תוכל להביא עמדתה באשר למבוקש בפרק הזמן הקצר שנותר, כדבעי, אין מקום שלא להיעתר למבוקש. לפיכך אני נעתר לבקשה ומורה על דחיית הדיון היום.
לצד זאת, הנתבעת תציג תוך שבעה ימים תעודה רפואית של ממש אשר מבהירה את הטעם הרפואי שהוביל לדחייתו של הדיון.
הוצאות ההליכים עד כה תובאנה בחשבון במעמד הדיון שייקבע, כמו גם בהתחשב באסמכתאות הרפואיות שתציג הנתבעת, כאמור לעיל. בנוסף, וככל שהתובעת עצמה תתייצב לדיון היום עקב אי מתן הודעה כראוי על ידי הנתבעת, תישקלנה הוצאותיה בגין כך במסגרת הדיון החדש שייקבע.
המזכירות תקבע מועד נוסף לדיון מוקדם ככל האפשר על פי יומנה (באופן אשר יאפשר גם את זימונם של הצדדים שניהם כראוי, ובמידת האפשר עוד במהלך פגרת הקיץ).
תואיל המזכירות להמציא החלטתי זו לצדדים שניהם ללא דיחוי, לרבות טלפונית, ולוודא ההמצאה.
ניתנה היום, ט' סיון תשע"ב, 30 מאי 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת