תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים להובלת בשר, דגים, עופות ומוצריהם), תשל"ב-1971

תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים להובלת בשר, דגים, עופות ומוצריהם), תשל"ב-1971 1
בתוקף סמכותי לפי סעיף 10 לחוק רישוי עסקים, תשכ"ח-1968, אני מתקין תקנות אלה:
1. הגדרות (תיקון: תשל"ח)
בתקנות אלה -
"ארגז קיבול" - רכב מבודד או כלי קיבול מבודד המונח על רכב או הנמצא בתוכו והבנוי מחומר בידוד, הממלא אחר התנאים שבתקנה 3;
"מוצר מזון" - בשר, דגים, עופות ומוצריהם כאמור בפריט 167 בתוספת לצו רישוי עסקים (קביעת עסקים טעוני רישוי), תשכ"ז-1967, מהמפורטים בטור א' בתוספת;
"מיתקן קירור" - מנוע חשמלי לקירור, המותקן על ארגז קיבול;
"עטיפה" - עטיפה בלתי חדירה לנוזלים, לשומנים ולצבעי הדפסה;
"שיווק" - העברה לאחר, בכל דרך מדרכי ההעברה;
"המנהל" - המנהל הכללי של משרד הבריאות, לרבות מי שהמנהל הסמיך לענין תקנות אלה, כולן או מקצתן.
2. הובלת מוצרי מזון (תיקון: תשל"ח)
לא ימסור אדם להובלה, לא יעמיס, לא יוביל ולא ישווק מוצר מזון אלא אם נתמלאו במוצר התנאים שלהלן ובלבד שלא הורה המנהל אחרת:
(1) הוא מובל בארגז קיבול נקי כאמור לצדו בטור ב' בתוספת;
(2) הוא ארוז כאמור לצידו בטור ג' בתוספת;
(3) הטמפרטורה שבה הוא נמצא לא תעלה על האמור לצידו בטור ד' בתוספת.
3. תנאים בארגז
בארגז קיבול יובטחו תנאים אלה:
(1) הוא מבטיח טמפרטורה כמפורט בטור ד' בתוספת, במשך כל זמן הובלת מוצרי המזון;
(2) הוא אינו מחליד ואינו עשוי או מכיל חומר העלול להזיק לבריאות האדם;
(3) הוא ניתן לניקוי ולחיטוי קל. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לצפייה הורד קובץ לרכישה הזדהה

חזרה לתוצאות חיפוש >>