פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מיכאל בראל
תאריך: 20.06.2018
שעה: 7:17
הווי ידוע כי אסור להעסיק יהודים בשבתות וחגים. אופי העסק עליו אני מדבר הוא שהנו פעיל רק בסופי שבוע וחגים. האם ניתן להעסיק סטודנטים, או שמא דינם כדין כל יהודי ולכן אסור להעסיקם כאמור?
יתר על כן, במודעות "דרושים" רבות מתפרסמות בקשות לעובדי משמרות במגוון רב של עבודות בסופי שבוע ובחגים. האם כולם עוברים על החוק, או שמא...?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
20.06.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש