פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: שרון לוי
תאריך: 10.11.2024
שעה: 18:49
אני עובדת בנק פחות משנה. לפני שחושה חודשים יצאתי לימי מחלה בשל בעיה רפואית מתמשכת ומתגלגלת. לאחר שהסתיימו לי ימי המחלה החל המעסיק להוציא לי משכורת בתלוש 0 ללא הפרשות סוציאליות ואף קיבלתי הודעה מהפנסיה על הםסקת הפקדות. האם המהלך חוקי ותקין? מסרתי טפסי ימי מחלה למעסיק. האם הימים יוכרו לי בבוא היום אם ארצה לסיים את החוזה שנה מהעסקה? האם יחשבו לדמי אבטלה? התלוש מאופס לגמרי.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
13.11.2024 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש