פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
תאריך: 07.11.2021
שעה: 15:14
שלום רב,
כדי לפטר את העובדת עליך להחזירה קודם כל לעבודה ואז להזמין אותה לשימוע ולאחר ניהול שיחת השימוע לתת החלטה על פיטוריה.
כאשר עובד נמצא בחל"ת יחסי העבודה מתנתקים זמנית ולכן גם לא נצברים זכויות אך גם לא משלמים דמי מחלה ו/או חופש.
אם תחליטי לפטר את העובדת את יכולה לדרוש ממנה לעבוד את ימי ההודעה המוקדמת ואם את מוותרת על שירותיה עליך לשלם לך את ימי ההודעה המוקדמת.
אני ממליצה לך לפנות ליעוץ משפםטי פרטני בעניין זה.
בהצלחה
אביבה בורנובסקי, עו"ד ונוטריון מנהלת במשותף של פורום דיני עבודה
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש