פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: יובל
תאריך: 08.08.2019
שעה: 18:42
היי, יש לי עסק מול כרישים ואסור לי למצמץ, ולכן כל השאלות הבאות:
יש לי חוזה חתום כבר מעל שנה, לאחרונה החלו שיחות מצד בעלי העסק לשנות לי את סוג הבונוס, סירבתי לכל ההצעות.
בעלי החברה החליטו בצעד חד צדדי להפר את החוזה ולהכניס החל מ1.8 חוזה חדש עם בונוס שונה.
הם הודיעו לי על זה במייל לפני קצת מעל שבוע, אני החזרתי מייל שאני מקווה שהם יחזרו בהם ויכבדו את החוזה הישן, הם השיבו לי שההחלטה התקבלה ומעכשיו יש לי חוזה חדש.
אני רוצה להתפטר על הרעת תנאים ולכן השאלות הבאות:
א. אני יכול פשוט להגיש להם מכתב התפטרות או שאני צריך קודם להתריע באיום על התפטרות אם לא יחזרו בהם מהפרת החוזה? והאם במקרה כזה - השייח שהיה לי איתם במייל "תופס" כהתראה לפני פיטורים?
ב. תוך כמה זמן מרגע ההתראה על פיטורים אני יכול להגיד מכתב התפטרות? ז"א, כמה זמן אני נותן להם בשביל לחזור בהם?
ג. כמה זמן הכי מאוחר מרגע הרעת התנאים אני יכול להתפטר בכדי שזה יחשב לי התפטרות על הרעת תנאים ולא חלילה שיהיה מאוחר מדי ואז כביכול השלמתי עם הרעת התנאים ולא אהיה זכאי לפיצויים?
תודה רבה!
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
11.08.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש