פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: עו"ד אביבה בורנובסקי
תאריך: 19.06.2019
שעה: 11:13
אברהם שלום רב,
לא כתבת באיזה ענף אתה עובד ולכן תשובתי היא כללית.עובדים במשרד זכאים להפסקה של 45 דקות רק אם הם עובדים 8 שעות ביום 6 ימים בשבוע או 9 שעות ביום 5 ימים בשבוע.
לגבי שעות נוספות אם המעסיק דורש ממך לעבוד שעות נוספות הרי שהוא חייב לשלם עבורם אם אין דרישה כזו אסור לך לעבוד שעות נוספות.
לגבי האוכל מעסיק אינו חייב לממן לעובדיו מזון כל עוד לא דרש מהעובדים לישון מחוץ לבית או ההסכם הקיבוצי אינו כופה עליו לשלם לעובדיו ארוחות.
אביבה בורנובסקי, עו"ד ונוטריון מנהלת במשותף של פורום דיני עבודה
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש