פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: עדי ענבר
תאריך: 23.12.2018
שעה: 14:46
שלום,
אישרו לי תביעה לגמי אבטלה לאחר לידה אך החישוב נעשה ע"פ 3 חודשי שכר + 3 חודשי קצבת שמירת הריון מביטוח לאומי. כמובן שחישוב זה הוריד לי את סכום הקצבה החודשית לה אני זכאית.
ברצוני לשאול האם אני יכולה לערער על כך או שכך מחשבים זאת.
בנוסף, מסתבר שאני זכאית לקצבת נכות לשמירת ההריון מהביטוח הפרטי (אכע) , האם זה בנוסף על הקצבה מביטוח לאומי של שמירת הריון או שאם הם יגלו שאני מקבלת גם מהם הם יבטלו את מה שקיבלתי? או יעשו חישוב מחדש?
כלורמר השאלה היא האם אני זכאית לקבל גם מהמדינה קצבת הריון וגם מהביטוח הפרטי או שזה רק אחד מהם.
תודה!
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
24.12.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש