פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אברהם
תאריך: 13.01.2018
שעה: 21:01
שלום רב,
אני עובד כנהג הסעות. מתחיל את יום העבודה בשעה 6:00 בבוקר. בשעות הבוקר המאוחרות, בין 8:00 עד בערך 12:00, יש זמנים מתים בהם אין עבודה אבל אני נמצא בכוננות לנסיעה. המעביד מוריד לי בכל יום 3 שעות מיום העבודה בגלל זה. כלומר אם אני מתחיל את יום העבודה בשעה 6:00 בבוקר, יום העבודה שלי נמשך 11 שעות ללא שעות נוספות. אדגיש כי אני לא עובד לפי שעה אלא עובד במשכורת חודשית +שעות נוספות אם יש. האם זה חוקי?
תודה מראש
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
15.01.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש