פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אנונימי
תאריך: 11.08.2022
שעה: 9:50
שלום, הודעתי למעסיק שלי כי בכוונתי לעזוב, אך לא ציינתי תאריך ספציפי. לאחר מספר ימים נקבע תאריך רחוק לקראת סוף שנה שיוקדם במידה והמעסיק יוכל לשחרר אותי מוקדם יותר.
כאשר המעסיק עדכן את משאבי אנוש, הוא הקדים (ללא ידיעתי או אישורי) את העזיבה לתאריך קרוב.
התאריך החדש תקין במידה וההודעה המוקדמת ראשיתה בשיחה הראשונה בה לא צויין תאריך, לא תקינה במידה וסופרים ימים מהיום בו משאבי אנוש עודכנו ו/או מהתאריך בו נקבע תאריך העזיבה.
החל ממתי סופרים ימי הודעה מוקדמת?
האם עליי לדרוש תשלום על הימים בין תאריך העזיבה ועד לתאריך בו ההודעה המוקדמת נגמרת?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
14.08.2022 | |
|
14.08.2022 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש